Ordine în haosul din 2016

Sunt atât de bun la respectat promisiuni pe care mi le fac mie însumi încât pentru binele propriu mi-am impus să nu-mi mai fac promisiuni. Și asta, deși este sezonul, nu este o rezoluție de an nou. În 2015 mi-am dovedit încă o dată că sunt dezastruos în am î ține de cuvânt cu mine însumi. Și cele 3 dorințe de la începutul anului, rămase 100% neîndeplinite și acum la sfârșitul lui sunt dovada vie.

Aproape că habar nu am cum mă văd, cum mă cred sau cum mă știu cei din jurul meu la capitolul îndeplinirea promisiunilor. Cel puțin în față nu mi-au spus-o încă. Din păcate 🙁 Aproape aș paria că o să aflu adevărul în această privință în anul care vine. Doar că nu pot să-mi promit asta …

Și, tot fără a promite ceva, spun doar că dacă mă apuc să scriu vreodată îndrumarele de logisitică sau pm pe care le am în cap, poza de mai jos se potrivește atât de bine amândurora încât clar voi avea o problemă pentru care dintre ele o voi păstra pentru copertă.

order_and_chaos

Deși-mi doresc tare mult o felie serioasă de haos în viață, acum cât încă-i mai pot face față, ordinea firească în care va apărea și sub care se va desfășura o să o am sub control strict. Promit! 🙂

Un an 2016 liniștit sau haotic, fix așa cum vi-l doriți, să aveți. Doar să aveți grijă cum vă asigurați porția de cașcaval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.