Anul bun se cunoaște după predecesorii săi

Pe plan personal, 2014 a fost un an bun. Mai important decât asta este că a fost un an mai bun decât 2013, predecesorul său. Așa cum, la rândul lui 2013 fusese un an bun și, mai important, decât asta fusese un an mai bun decât 2012 care la rândul lui … ați înțeles ideea.

În 2014 am văzut multe locuri frumoase, am călătorit peste mări și țări, am întâlnit mulți oameni noi și reîntâlnit, în mod neașteptat, prieteni vechi dar mai presus de toate eu și ai mei am fost sănătoși. Puterea de muncă a fost mai mare decât oferta ceea ce a fost iarăși un lucru bun.

Anul care a trecut a fost unul al provocărilor în principal pe plan profesional. O nouă poziție în cadrul firmei, colegii cu care trebuie să interacționezi în alte feluri și multe, multe cunoștințe de acumulat, informații de descoperit și dedesubturi de înțeles. Am evoluat mai ales datorită experiențelor pe care le avusesem în trecut și nu numai. De aceea, pot să privesc la 2015 și oportunitățile (ca să nu le zic provocări 🙂 ) deja trecute în calendar cu încredere, liniște și speranță.

Știu despre 2015 că o să fie un an greu pentru că doar așa voi putea spune despre el că a fost un an bun. Ce să-i fac, de obiceiurile grele nu mă pot dezvăța prea ușor 🙂

Știu că-n 2015 voi călători mai mult decât am făcut-o până acum. Deja programate sunt o vizită într-un bazar turcesc de la mama lui pentru primăvară, o fugă pe insulele grecești în vară și-un salut din mers lui Jim la Paris în toamnă. Despre celelalte vizite, de lucru fiind, numai de bine.

Mai știu despre 2015 că o să aducă ceva schimbări pe plan personal. Se apropie o vârstă critică 😛 și odată cu ea sunt modificări de făcut. O să … și o să … și o să …! Sunt cele 3 rezoluții personale din care minim 2 se vor întâmpla anul acesta. Poate la vremea împlinirii lor voi aduce vorba, aici pe blog. Sau poate nu, căci blogul tinde să conteze din ce în ce mai puțin pe plan personal și poate-i mai bine așa.

2015 o să fie un an bun în măsura în care așteptările se completează cu împlinirile. Rezoluțiile mele de mai sus nu au legătură cu visele mele, de exemplu. Pentru că nu le-a venit timpul în 2015. Asta înseamnă realism și asta contează la sfârșitul zilei.

Și mai știu despre 2015 că o să fie un an bun și pentru că ciupercile de la trecerea dintre ani au fost fabuloase!

ciuperci

La mulți ani, un 2015 de senzație și un cântec frumos să începeți cu bine anul Pink Martini – Amado mio!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.