Suma drumurilor pe care le facem

Un mexican, o spanioloaică, un italian, o nemțoaică și un corean pleacă la drum. Ar fi putut fi un banc dar nu este 🙂 Este în schimb un serial TV. Cei 5 sunt separați dar sunt în același timp și pe același drum. Sunt tineri și nimic nu-i împiedică să se întâlnească pe parcurusl drumului și să se împrietenească până la destinație.

Așa începe 3 Caminos.

să-ți iei întotdeauna pantofii potriviți când pleci într-o călătorie …

Ăștia 5, de care vorbeam la început, termină El camino de Santiago care, apropo, este actorul principal. Și-l termină deja la sfârșitul episodului 2. După care în episodul 3 se întorc pe același drum, mai adulți cu 6 ani. Și-l termină din nou prin episodul 5. Și încă o dată, în episoadele 6-8, după încă 15 ani de maturizare.

nimeni nu se pierde pe el Camino, doar își găsește un drum propriu …

Am spus că El Camino este actorul principal și-aș fi vrut să spun că este și subiectul seriei. Doar că, de data asta, nici drumul și nici destinația nu sunt subiectele principale. Paradoxal, dar într-un film cu și despre Camino există ceva care îl pune în plan secundar. Și pentru a a afla ce, vă recomand să-l vedeți: 3 Caminos.

Lento

El camino me llama

Desandando la trama

Navegando en el tiempo

Întâmplarea face ca astăzi să se împlinească 14 ani de când am scris prima dată pe acest blog. Un drum lung, cu multe, multe lucruri frumoase pe care le-am făcut de-a lungul lui. Cu și mai mulți oameni faini pe care i-am întâlnit datorită lui. Cu semne rămase de la încălțămintea uneori neinspirat aleasă. Cu drumuri și destinații noi descoperite împreună. Cu frici depășite. Cu traume tratate (cu succes?). Cu zâmbete adunate. Cu greșeli reparate. Cu lucruri învățate …

Un drum frumos … ¡Buen camino!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.