Tolba cu filme

A Case of You – comedioară romantică, cu subiect semi-banal, actori cvasi-anonimi și final mai mult decât previzibil.treto_poluvreme

Blue Ruin – fiul hotărăște să-ți răzbune părinții uciși odată cu eliberarea din închisoare a ucigașului. Doar că nu trebuiau să facă și un film atât de slab despre asta.

Dracula Untold – poate cel mai prost film cu Dracula, în continuare principalul produs românesc la export.

Enemy – mi-au plăcut prestațiile lui Jake Gyllenhaal! Mi-au plăcut și nevestele lui … dar asta-i altă poveste. Păcat de film c-a fost c-am tras de păr.

Jesabelle – nu reușesc să înțeleg fascinația unora pentru genul ăsta de filme. Tot încerc și încerc dar nu reușesc să savurez genul horror deloc. Poate pasionații-s de altă părere dar mie nu mi s-a părut nimic nou sau nimic deosebit.

John Wickam zis la apariția trailer-ului că artă bine. Rămân la părerea că da, trailer-ul este grozav. Varianta extinsă însă, se bate cu șanse bune la un loc pe podiumul celor mai proaste filme ale lui Keanu.

Nightcrawler – din nou Jake G. și din nou un rol bun în palmares. În plus, un subiect interesant și un responsabil cu dialogurile inspirat pentru un produs final chiar acceptabil.

The Interview – mult zgomot pentru nimic. Un nimic împachetat și parfumat astfel încât să dea impresia unora că-i altceva decât o comedie răsuflată.

The Jugde – de mare excepție! Și poate cel mai bun rol al lui Robert Downey Jr.

The Players – titlul original, în franceză, este Les Infideles și spune,deci, tot. O suită de short movies pe tema infidelității din partea lui. Uneori aproape comice situațiile, de cele mai multe ori însă doar … franțuzisme.

The Third Half/Treto poluvreme– filmul ăsta nu-i despre fotbal, cum nu este despre macedoneni, despre cel de-al 2-lea război mondial sau despre frumușica Katarina. Este despre un un popor cu oameni frumoși, mândri care necondiționat îți lasă amintiri frumoase ca și acest film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.