Lupii galbeni știu de ce!

Deja de câteva zile circulă prin cercurile galben-albastre poze cu viitoarele etichete ale ediției limitate Bergenbier ce se vor lansa cu ocazia sărbătoririi clubului FC Petrolul a 90 de ani de activitate. Pentru că arată foarte bine și pentru că, se știe, #HaiPetrolul mai jos imaginiele cu noile ambalaje și câteva rânduri din comunicatul de presă trimis astăzi:

„90 de ani de istorie plini de momente memorabile, perioade bune și grele, nu pot fi sărbătoriți decât într-un mod inedit. Bergenbier, un partener tradițional al echipei Petrolul Ploiești, lansează în această toamnă un ambalaj special prin care marchează aniversarea celor 90 de ani împliniți de la înființarea clubului. Ambalajele „Petrolul 90 de ani” vor fi disponibile pe piață într-o ediție limitată de la începutul lunii octombrie și vor putea fi găsite exclusiv în județul Prahova. Noile ambalaje aniversare dedicate fanilor echipei Petrolului Ploiești poartă însemnele existente ale clubului.”

doza_aniversara_Petrolul_90_ani

 

 

RGB_aniversar_Petrolul_90_ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulțumesc Marius!

„Ediția aniversară lansată de Bergenbier va fi disponibilă în variantele: doză de aluminiu de 0,5L și multi-pack, sticlă de 0,5L și PET 2,5L și va putea fi găsită în comerțul tradițional, HoReCa și rețeaua Carrefour, situate pe raza județului Prahova. În toate locațiile Bergenbier din mediul HoReCa consumatorii vor avea parte de activări în urmă cărora pot câștiga premii speciale. Consumatorii prahoveni pot găsi în locatii ambalajele aniversare de la începutul lunii octombrie.”

Lupii galbeni știu de ce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.