Tolba cu filme

Blended – comedie semnată Adam Sandler puțin mai bună decât ultimele sale filme. Surprinzător de bună mai ales dacă te recunoști în sin_citypărintele cu copii care încearcă să-și refacă viața.

Chef – multe nume mari în planul secund pe afiș și totuși nu de acolo impresia de amatorism de pe parcursul vizionării. Nu-i rău doar că-i exagerat de tras de păr.

Coherence – transpunerea cinematografică a paradoxului pisicii lui Schrödinger cu ocazia apropierii de Pământ de o cometă oarecare.

Lucy – SF cu șanse mari la un loc între clasicele genului cu Scarlet J în prim plan și Luc Besson la pupitrul regizoral.

Sin City: A Dame to Kill For – sânii fenomenali ai Evei Green, corpul impecabil & fața mutilată a Jessicai Alba sunt cele 2 motive pentru care am rezistat la continuarea poveștii din orașul alb/negru cu rare tușe de color.

That Awkward Moment – pentru #momentulacela în care ai de dus o proaspătă achiziție la film. Sau când trebuie s-o chemi acasă la tine să-i arăți un film nou … ei o să-i placă și tu o să-ți atingi scopul 🙂 New York-ul este și el prezent pe afiș!

The Angriest Man in Brooklyn – ce poți să faci dacă afli că mai ai 90 de minute de trăit? Un film? Ultimul film al lui Robin Williams …

The Giver – din nou SF și o idee nemaiîntâlnită, din câte știu eu, despre viitorul omenirii. Mi-a plăcut mult acest film poate și pentru că știam că și cartea s-a bucurat de un succes enorm. Acum mă aștept ca această să-mi placă mult mai mult decât filmul.

The Railway Man – un fost ofițer britanic, prizonier al japonezilor în Asia în timpul celui de-al 2-lea război mondial este, după 40 de ani, în continuare bântuit de amintirile acelei perioade. Spectaculos, emoționant, uman. Minunat!

Și un trailer pentru Inherent Vice impresionant cel puțin prin numele de pe afiș: Reese Witherspoon, Jena Malone și Joaquin Phoenix, Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson, Benicio Del Toro etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.