ZAPPA Club&Lounge

Pe principiul am promis, am aflat iată cine-i Zappa:

Zappa este un concept nou şi inovator în Ploieşti şi vine în completarea ofertelor de petrecere a timpului liber pe care AFI Palace Ploieşti le pune la dispoziţia clienţilor săi. Fără îndoială, acest proiect va surprinde şi va aduce ceva în plus, diferit şi unic. După o analiză amănunţită, ne-am dat seama că atât tinerii, cât şi adulţii din Ploieşti, nu au la dispoziţie prea multe  variante pentru a se distra în oraş. De cele mai multe ori, aceştia sunt nevoiţi să plece în Bucureşti. În Zappa, ploieştenii vor redescoperi placerea de a ieşi cu prietenii şi familia, bucărându-se de oe experienţă completă.

Zappa îşi va surprinde clienţii în fiecare săptămână cu muzică live, clubbing, cei mai buni artişti din România, stand-up comedy şi petreceri tematice.

Cu un design modern şi atractiv, clubul Zappa va fi localizat la etajul 1 al centrului comercial, vis-à-vis de cinematograful Cinema City.

Pentru detalii suplimentare, puteţi accesa site-ul  www.zappaclub.ro, sau pagina de facebook www.facebook.com/pages/Zappa-Club.

Lansare Zappa Club&Lounge_AFI Palace Ploiesti

 

 

Așadar marea deschidere începe de joia viitoare, ține 3 zile ca-n povești și promite să facă valuri prin Ploiești, ceea ce nu e rău deloc.

Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.