Viața în ritm de safety stock

Safety stock-ul reprezintă ceea ce alegi să pui de-o parte pentru viitor. Fie că este vorba despre bani, sau conserve principiul este același. A te gândi la viitor, a previziona o posibilă stare de mai rău și a avea capacitatea de a reacționa înainte de a avea efectiv nevoie sunt ideile de bază ale safety stock-ului.

Inundațiile din fiecare primăvară dintr-o țară ca România sunt o coincidență a lipsei unei gândiri safety. A lipsei unui stock capabil dacă nu se evite urgia cel puțin să-i limiteze efectele. Acțiunile clasei politice din aceeași țară sunt dovadă clară a lipsei aceleiași mentalități. Totul pentru front este deviza politicianului român în completare perfectă cu continuarea după mine, potopul. safety stock-ul de minimă decență de până la următoarele alegeri este sublim dar lipsește cu desăvârșire.

În aceste condiții, singura șansă de a-ți trăi viața sub umbrela safety stock-ului pare a fi investirea în oameni. Safety stock-ul de prieteni nu intră sub nicio formă sub incidența riscului de obsolete. Fie că este vorba doar de un sfat bun sau de un umăr aproape rasa asta pe cale de dispariție trebuie protejată cu orice preț.

safe_turtle

Nivelul de safety stock pe care însă ți-l permiți în viață este definitoriu. Stocurile pot atârna mult prea greu pentru a mai putea zbura iar siguranța exagerată se poate transforma pe nesimțite în plictiseală cronică. Arta de a găsi combinația perfectă te face după caz un logistician bun, sau, uneori, un om bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.