Dragă ploieșteanule

Fie că ești puștan, student, șomer, bugetar, patron sau pensionar acest mesaj îți este adresat. Dacă atunci când ești întrebat “De unde ești?” ai o mândrie când spui “Ploiești” înseamnă că trebuie să citești mesajul până la capăt. Și chiar nu contează dacă atunci când vine vorba de baschet realizezi că nu ai mai aruncat la coș de la ora de sport din liceu. Contează doar să știi că în orașul tău există o echipă care de aproape 11 ani domină baschetul românesc, aduce trofee naționale și europene, ajută comunitatea și este dedicată 100% Ploieștiului.

Da, vorbim despre CSU Asesoft Ploiești!

asesoft_10

Ei bine, ploieșteanule, echipa are mare nevoie de tine! Chiar nu mai contează dacă pe tine te face să vibrezi doar fotbalul și numele de Petrolul, echipă pe care și noi, aștia înalții care aruncă mingea în ațe, o iubim și ieșim în stradă pentru ea, mergem la meciuri și o urmărim la tv când jucam în deplasare! Ploieștiul trebuie să ne unească pe toți de data asta! Orașul ăsta pe care unii îl numesc “oraș de mitici, de hoți, de găzari– spunând asta din urmă pe un ton ironic, ei neintelgand nimic!” este cu adevărat patria noastră!

 

Ploieșteanule, jucăm cu U Cluj, tată! Semifinale! Nu ne-am mai întâlnit cu ei în play-off din finala 2011 când ne-au luat titlul printr-un coș dictat de un destin alb negru. Ardelenii cei mândri de originea lor vin la Ploiești, marți și miercuri. Jucăm de la 20:30, în Olimpia! În sala noastră nouă, pe care am așteptat-o doi ani, timp în care am continuat să dominăm România chiar și din comuna Brazi.

 

Suntem buni, prieteni, dar alături de voi suntem fantastici! Și asa trebuie să fim pentru a câștiga! Să jucăm de 10 pentru titlul 10! Să scriem istorie, să umplem noi file…Toate cu ștampila “Ploiești” pe ele!

 

Așadar, ploieșteanule… Du-te și ia-ți bilet de la Ilie Oană, de pe Eventim (http://goo.gl/7V6JRc ) sau direct de la sală, când vii spre meci. Îmbracă-te în alb, albastru, galben, în ce vrei tu! Dar vino cu Ploieștiul în suflet! Iar la final, când Burlacu & Co., băieții noștri, adică și ai tăi!, vor arăta cu degetul către tribune și vor aplauda, șa știi că te aplaudă pe tine! Cum tu ești mândru de ei și de Ploiești, așa și ei sunt mândri de tine!

 

Hai, ne vedem la meci!

Ionuț Georgescu, un alt ploieștean

Hai Asesoft! Hai Ploiești!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.