Blogmeet Ploiești Mai 2011 – after

Blogmeet-ul ploieștean aferent lunii mai, conform calendarului haotik-ian, fu-se și se du-se. Desfășurată sub semnul unei strașnice ploi de mai și nu al cireșelor de mai așteptate, atmosfera externă a caracterizat-o și pe cea internă.

Pentru că deja mare parte dintre cei prezenți (Dragoș, Kriogen, George, Haotik, Cristi, Eduard) au scris deja despre eveniment citiți-i pe ei pentru a afla amănunte despre ce a fost și ce s-a discutat aka bârfit aka câtă bere s-a băut.

Eu promisesem pentru ordinea de zi niște lucruri. Partea finală, cea cu surpriza mi-a ieșit astfel încât toți cei prezenți și care și-au manifestat dorința au putut testa iPad 2-ul pe care l-am adus. iPad-ul îl aveam în teste de la Evomag și am zis că un drive test în cadrul blogmeet-ului este mai mult decât folositor tuturor. Sper să fi fost așa 🙂 Am apucat pe final să lansez o mică provocare pentru programatorii prezenți privind crearea unei teme google având Ploieștiul ca background. Toată lumea a promis că face așa că de abia aștept să văd rezultatele.

N-am apucat să vorbim despre Vali Dinu și despre ce idei am avut noi în a-l ajuta în finala Românii au talent și de ce, până la urmă, nu am reușit să facem nimic. Nici a 2-a temă pentru acasă destinată programatorilor/web design-erilor prezenți n-am apucat s-o lansez, dar ambele idei le păstrez pentru următoarea întâlnire că, deja, nu mai sunt chiar urgente.

Mă bucur c-am avut ocazia să-l cunosc pe tipul din spatele Blogout unul dintre cele mai recente și adăugate pe listă, bloggeri ploieșteni. Am avut o discuție super faină (în care mi-am înghițit – sper, subtil – câteva woow-uri) în deschidere fiind primii ajunși. Apoi, i-am luat la puricat  în ordinea apariției: pe cei 2 dintre cei 3 4 părinți ai Fillr-ului prezenți(ocazie cu care am aflat amănunte interesante despre etapa finală a concursului la care participă cu jocul lor) pe Dragoș pe care l-am descusut cu privire la prestația sa în Drumul Mingii. Printre picături l-am prins și pe Vali și i-am dat invitația câștigată cu o zi în urmă și de la care am aflat că n-am abonare prin mail la articolele de pe blog, chestie pe care promit s-o remediez în cel mai scurt timp.

Ușor, ușor au venit cam toți și la un moment dat, profitând de inocența noastră, ne-am trezit că, cei mai dotați dintre noi și le-au scos pe masă. Și-au început să și le laude, să le demonstreze potențele ba chiar să și le atingă unii – altora. Noi, ceilalți i-am urmărit politicoși, ba chiar ne-am oferit voluntari-fără voie în a ne face pe cobaii în experimentele lor. (pentru puritani citire este vorba despre aparate foto 😀 )

Când s-au mai liniștit apele, m-am dat aproape de Costin și-am aflat cum e când e … de bine. Am mai încins o discuție despre viitorul și/sau indiferența studenților cu privire la prezentul/viitorul lor alături de Ana, Edi, Bogdan, George. Cu Dana și Vali îmi pare rău dar n-am apucat să vorbesc motiv pentru care s-au răzbunat pe mine și parcă văd c-o să ies cel mai urât în pozele de la ei 🙂

Ca de obicei, mi-a plăcut! A fost mult mai multă socializare decât la edițiile precedente, am cunoscut 2 oameni noi și frumoși, am apărut în câteva zeci de poze ( numai bune să-mi populez contul de Facebook cu ele :D) ne-am mai văzut și ne-am mai vorbit și altfel decât prin comments, like’s sau RT-uri.

Sper să ne revedem în curând!

LE: mi-am adus aminte şi e păcat să nu spun: acest blogmeet a fost totodată şi cel mai geek şi gadget based ever. 2 tablete, 3 laptopuri (eu îl aveam în rucsac dar nu l-am mai scos că deja discuţiile n-au ajuns până unde trebuia şi în rest cu iPad-ul mi-am făcut toată treaba şi la fel şi Haotik), cel puţin 10 smartphone-uri (E7 de la Kriogen fiind şi el în top) şi multele aparate foto-video pro.

8 thoughts on “Blogmeet Ploiești Mai 2011 – after

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.