Blogmeet Ploiești Mai 2011

Se întâmplă sâmbătă asta, 7 mai, ora 5PM, la Irish Pub ShamRock.

Restul le-a spus Haotik. Tot la el printr-un comentariu, se face și înscrierea pe lista scurtă (maxim 20 de participanți).

Dar pentru că am pile, pot să iau pe oricine cred eu că merită și nu a mai prins loc la Haotik. Așa că, dacă sunt doritori, un comentariu mai jos și, poate, se rezolvă.

Vreau să vorbim acolo despre semi-eșecul online-ului ploieștean în campania de susținere a lui Dinu Valentin la RAT, am vreo 2 teme pentru acasă pentru cei care se ocupă de programare dintre bloggeri care vor fi acolo (și este în legătură cu promovarea Ploieștiului, nu vă gândiți la prostii) și încă despre ceva … surpriză 🙂

Deja bănuiesc cam cine o să participe și de-abia aștept să ne revedem și să stăm 2-3 ore la bârfă și bere. Vreau ceva prospături prezente dar asta depinde doar de voi, cei care n-ați mai fost pe la un blogmeet și care aveți curajul să lăsați un comentariu mai jos. Eu am o listă scurtă cu vreo 3-4 bloggeri/țe pe care aș vrea să-i cunosc și offline, dar îi las pe ei să facă primul pas, nu de alta, dar să văd că și ei vor să ne vadă!

5 thoughts on “Blogmeet Ploiești Mai 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.