Pariurile online – formă de distracție?

În topul distracțiilor preferate ale românilor pe lângă farmacii, case de amanet și agenții bancare în ultimii ani au început să urce cu repeziciune pariurile. Sportive sau nu, online sau nu cine nu pune 1-2 bilete dacă nu zilnic, cel puțin săptămânal nu e bărbat. N-are subiect de discuție la ieșitul în oraș cine nu știe ce înseamnă 2,5+ sau liniile asiatice.

Oricine cunoaște pe cineva care ori a câștigat o mică avere pariind 2 lei ori a fost la 2 minute/ 1 corner/ blat pe față de a câștiga pe biletul cu 17 pariuri câștigătoare și doar unul pierdut. Ca să nu mai zic despre disputele privind cea maia bună casă de pariuri … Cine dă cele mai bune cote, cea mai bogată ofertă de pariuri sau cea mai diversificată, aplicația pentru mobilă cea mai prietenoasă, transmisiunile live ale evenimentelor pe care se pariază, metodele de plată/ retragere a câștigurilor … am fost eu prins la mijloc o seară întreagă și-am devenit expert (not!).

Recunosc, am păcătuit! Am câștigat dar am și pierdut. Dac-aș face o socoteală sunt pe plus. Pentru că din titlu, eu am ales să tratez pariurile ca o formă de distracție. Și am ales să nu implic încrâncenarea, sfaturile „experților” și sentimentele în pariurile pe care le-am făcut.

Bet365 este una dintre casele de pariuri lider de piață în Marea Britanie și oferă cea mai mare oferta de pariu de orice agent de pariuri. Aveți posibilitatea să obțineți un bonus de până la 200 de lire sterline atunci când vă înscrieți pentru un cont nou folosind codul unic promoțional bet365 offer cod.

Bet365 a fost format în anul 2000 și au fost una dintre primele case de pariuri on-line de atunci. Bet365 oferă o gamă largă de servicii, incluzând pariuri sportive, poker, casino, jocuri, și bingo, precum și exclusive fluxuri video doar-membre cu privire la evenimente sportive în direct, inclusiv, fotbal, curse de cai și multe altele.

Bet365 oferă asistență pentru clienți 24/7 agenții lingvistice multiple pentru a vă ajuta inclusiv în limba română. Opțiunile de plată sunt multiple și se pot realiza în peste 30 de monede diferite inclusiv leul românesc. Puteti depune si retrage folosind următoarele metode: carduri de debit, Visa, Maestro, MasterCard, Electron, Laser, Neteller, Skrill (Moneybookers), Paypal, InstaDEBIT, Click2Pay, Ukash, Paysafecard, EntroPay, transfer bancar, Transfer bancar rapid și Cec.

Un alt mare plus este posibilitatea multi-pariuri. După cum este bine cunoscut, pentru cele mai multe case de pariuri nu puteți crea un multi pariu de la aceeași fixare, dar aici avem acest avantaj. De exemplu, putem paria pe Arsenal să câștige, și la aceeași Combo pentru a adăuga Arsenal peste 2.5 goluri totale, sau orice altă piață disponibile!Același lucru este valabil cu privire la opțiunile de Scorecast, etc.

La final, eu nu vă recomand să pariați. Știu că nu mă ascultați oricum 😛 Dar dacă o faceți mai bine s-o faceți din distracție și cu banii pe care-i aveți în plus și a căror lipsă nu o veți simți în niciun fel dacă-i pierdeți. Pariați responsabili!

4 thoughts on “Pariurile online – formă de distracție?

  1. articolul asta sigur va fi pe placul cuiva anume 😉 Cu ocazia asta imi dau seama ca nu mi-a explicat chiar tot ce e de explicat, fiindca e prima oara cand aud de linii asiatice !

      • Femeile nu prea pariaza, e drept, dar la cat se pariaza in jurul lor e imposibil sa nu fie cel putin curioase sa citeasca un bilet de pariuri. Nu de alta, dar macar sa-si dea seama cat de iresponsabil se arunca pariorul. Ce mi se pare ingrijorator e rata crescuta a elevilor care pun bilete si carora li se permite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.