Gypsy Rock – Albumul anului în România

Change or Die – schimbă sau mori – este al doilea nume pentru cel mai nou album al lui Damian&Brothers – Gypsy Rock. Și pentru mine, este albumul anului pentru ineditele combinații piesă & invitat reușite de Damian Drăghici. Ce au vrut să spună artiștii pe acest album? Fusion de blues, rock, country, soul, hip-hop, trance cu bucățile clasice țigănești dar nu numai într-o re-orchestrație de mare clasă și interpretări de cele mai multe ori inedite având în vedere invitații de pe fiecare piesă.

E pe repeat la mine-n căști de câteva zile și totuși n-am reușit să mă decid care combinație i-a ieșit cel mai bine lui Drăghici. Înclin către În stație la Lizeanu – pentru naturalețea lui Smiley, Dă mamă cu biciu-n mine – combinația de „Dă” și Ștefan Bănică Jr. e arhi-cunoscută 😛 și La Chilia-n port pentru doza nebună de rock. Mențiuni primesc și Mă dusei să trec la Olt – prietenii știu de ce! dar și Constantine, Constantine fabulos reinterpretată.

Albumul poate fi cumpărat de pe GooglePlay, iTunes în format digital sau de pe eMAG pentru variante pe CD. Mai jos și câteva dintre piesele de pe album să aveți cu ce să vă distrați în noaptea de revelion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.