Tolba cu filme

A Hologram for the King – un tip la a doua tinerețe are șansa de a-și reface viața dacă reușește să facă o vânzare complexă pentru soluția IT a firmei pentru care lucrează. Nimic deosebit cu excepția faptului că negocierile au loc undeva în mijlocul deșertului în Arabia Saudită, chinezii sunt principalii competitori și tipul este Tom Hanks, nu într-unul din rolurile sale de pus în ramă.Septembers_of_Shiraz_poster

Money Monster – întreaga echipă a unui show economic TV este luată ostatică în timpul unei emisiuni live după un mare crash  al unui fond de investiții. Prezentatorul showului, George Clooney, un fel de Moise Guran mai prost dar mai frumos, trebuie să descurce ițele din spatele acestei mașinării economice. Regizorul filmului … Jodie Foster!

Neighbors 2: Sorority Rising – am așteptat 90 de minute să râd. Și degeaba 🙁

September of Shiraz – povestea familiei unui evreu (Adrien Brody), bijutier de renume și efectul pe care-l are revoluția iraniană din 1979 asupra unui mod de viață devenit peste noapte imoral, ilicit și anti-revoluționar. Taberele sunt clar împărțite în buni (familia) și răi (revoluționarii) iar finalul reușește să nu fie atât de siropos încât să strice tot.  De văzut!

The Man Who Knew Infinity – acum 100 de ani un indian (Dev Patel, normal :P) vine în conservatoarea Anglie și le dă cu matematica-n cap scorțoșilor matematicieni de la Cambridge, cu ajutorul unuia dintre ei (Jeremy Irons). Film recomandat doar acelora care au avut vreodată în viață impresia că matematică este frumoasă!

Cien años de perdón/ To Steal from a Thief – un grup de hoți sunt pe cale de a da lovitura vieții lor doar că o serie de ghinioane îi fac să improvizeze din mers și să spere că le merge. Recomandabil mai ales celor care sunt în plin proces de învățare a limbii spaniole și se încăpățâneze să nu activeze subtitrarea, se știe el cine 😛

Urge – filmul unui fost 007 (Pierce Brosnan) care ori a îmbătrânit urât ori a pierdut un pariu și-a trebuit să joace în filmul ăsta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.