Iris și Cristi Minculescu, din nou împreună, la Ploiești

Cel mai tare concert al vreunei trupe românești pe care am avut norocul să-l văd a fost undeva acum mai bine de 15 ani. A fost la Sindicate, eu eram în spate (la lojă :P) lângă sunetiști și la final am fost în culise și i-am cunoscut pe cei care timp de 2 ore ținuseră sala în picioare. Nimic din ce am mai văzut înainte sau după nu s-a mai ridicat la nivelul acelei seri. Nimic!

Despre concertul celor de la Iris vorbeam.

Iar când noi nu vom mai fii
Vă veți aminti că a fost odată Iris

Și o bună bucată de timp am tot cântat, în lipsa dar în amintirea lor, Floarea de iris.

iris_ploiesti_2015

 

 

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5000 de concerte, sute de piese care au cucerit inimile ascultătorilor de radio, 18 albume care au creat istorie în muzica românească adunând milioane de fani, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, “Din nou împreună”, în 14 oraşe ale ţării.

Duminică 4 octombrie, Iris ajung și la Ploiești. Biletele se mai pot  procura din rețeaua magazinelor Vodafone, Orange, Germanos și Diverta si online de pe site-ul iabilet.ro.

Ne vedem tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, tot la ceas de seară, tot doar ei și muzica lor. Fără paiete, fără menajamente, fără resentimente. Doar noi vom fi mai bătrâni cu niște ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.