7 sfaturi desuete despre orice

Citeam la Radu despre Șase sfaturi pentru paste mai bune ocazie cu care mi-am dat seama că eu unul n-am mai scris de mult, tare de mult (vorba poetului) pe blog. Și cred că mi-am dat seama și de ce în timp ce-l citeam.

Desuet!

Ăsta mi se pare a fi cuvântul cel mai potrivit pe care spiritu-mi atoate-ne-cunoscător l-ar putea invoca cel mai adesea când mă apucă dorul sau rușinea că nu mai scriu. Desuet! Și nu din auto-cunoașteri, mega-științe dobândite, spirite ultra-libertariene dovedite ori alte minunății. Nici măcar despre o maturizare nu este vorba, stați calmi.

Peste 3000 de articole, după cel mai recent recensământ, în ultimii 8 ani mi-au dat dreptul să cataloghez bloggingul ca o plăcere foarte, foarte „volatilă”. În afară celor câtorva zeci de bloggeri care DOAR cu asta se ocupă, noi restul, trebuie să avem un spirit deosebit de scăzut al „desuetismului” (există cuvântul ăsta??) pentru a continua.

Blogging-ul a devenit, mai mult sau mai puțin legal, o profesie la fel ca orișicare alta: grădinăritul, decorațiunile interioare, comerțul la colț de stradă etc. Și cele mai înainte necesită un minim de imaginație, inovație și curaj. Și, pentru a reuși, în oricare dintre ele, a-i nevoie de un pic de nebunie, baftă și „prieteni buni”.

ceva_cu_carne

Apropo, am plecat de la un articol despre mâncărurile din lumea virtuală și mi-am dat seama cât de puțin am scris despre experiențele culinare personale care chiar ar fi putut fi împărtășite poate și aici … eh, desuetisme, deci!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.