Încă îmi mai place să scriu

Am citit ceva asemănător vorbelor din titlu și am … zâmbit 🙂 Mi-am adus aminte că, încă, mi se aplică și mie. I_likeȘi mi-am adus aminte și că obișnuiam să scriu, aici, pe blog. Din plăcere, de obicei sau mânat de oarece ambiții, uneori.

Nimeni nu este de neînlocuit. Dar, poate, scriitorilor de bloguri li se simte câteodată lipsa. Și/sau înlocuirea lor în RSS ori în folderul de linkuri salvate nu este niciodată ușoară. Un fel de matematică pe care oricât ai încerca s-o trișezi nu reușești doar pentru că tabla înmulțirii ți-e prietenă prea bună.

Pentru că dincolo de micimea sau măreția blogului fiecare scriitor de blog are curajul de trece peste frica paginii albe, a Add new post-ului  în cazul de față. Are curajul de a căuta cel mai bun titlu care să te atragă să-i citești elucubrațiile. Are curajul de a se expune. Cu ideile, gramatica și opiniile din dotare. Tăria de a empatiza doar cu anumite subiecte și de a reacționa la teme preferențiale.

Ipotetic vorbind ar trebui să renunț la blog. Să-mi iau jucăriile și să mă mut la următorul nivel al jocului. Practic vorbind încă mă trezesc formulând fraze prea lungi în email-urile profesionale încă mă mănâncă buricele degetelor să scriu ceva propriu când dau un share pe Fb.

Eh, ăsta e defectul meu, încă îmi mai place să scriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.