Tolba cu filme

American Sniper – Clint Eastwood  fructifică un subiect ce atinge nu doar americanii în forma ân care ambalat. În plus, zilele astea s-a dat și sentința în cazul sin care a fost inspirată pelicula.

August Rush – îmi place la filmele mai vechi să redescopăr actuale vedete în filme mai puțin inspirate. Și ăsta-i unul dintre acest gen de filme. Plus că are și o poveste inspirată.

Birdman – Oscarul pentru cel mai bun film. Sau o mare posrcărie. Tu știi mai bine după cel vezi.

Dumb and Dumber To – o continuare neinspirată că să nu spun jenant de proastă chiar și în comparația cu prima parte.

Escobar Paradise Lost – Benicio Del Torro aproape te păcălește să crezi că Escobar a făcut și bine la viața lui.

Hector and the Search for Happiness – un psiholog pleacă într-o călătorie de cercetare despre scopul și durata fericirii. Interesant rolul făcut de actorul principal deși scenariștii nu l-au ajutat prea mult.

Interstellar – l-ai văzut, ți-a plăcut. Sau nu! tu știi mai bine!

Kill the Messenger – inspirat dintr-un fapt real, filmul prezintă lupta unui ziarist pentru adevăr, chiar când la mijloc sunt CIA și familia sa.

Laggies – Keira se joacă de-a puștoaica doar pentru că n-are ce face cu viața sa. Nu-i stă rău, dar …

Leviathan – niște ruși în luptă cu corupția conducatorilor, sub portretul lui Putin și care nici măcar n-au reușit să câștige Oscarul.

Men, Women and Children – am crezut că e de râs dar m-am cam ânșelt. E de văzut dacă nu mai 30 de ani și știi exact cum se citește titlul.

Open Windows – prețiosul iar face o mizerie de film. Pentru că are pentru cine …

Pride – e cu gay, cu mineri, cu greve și politică. Lesbians and Gays Support the Miners. De văzut!

Rarouni Kenshin (1,2,3) – poveste inpirată de un manga japonez despre viața foștilor samurai japonezi la câțiva ani după ce samuraii au fost interziși în nou creatul stat nipon. Recomandabil celor cu reminiscențe din copilăria trăită sub inspirația Shogunului lui James Clavell.

Hazel_Grace

The Fault in Our Stars – știi că-i un film despre câțiva tineri frumoși fiecare cu al său cancer neiertător și afli din primele 2 minute că nu-i cu happy end. Și cu toate astea, n-ai ce-i face, și te hotărăști că-ți plăce.

The Imitation Game – printre puținele filme nominalizate la Oscar care mi-au și plăcut. și de data asta nu din cauza lui KK.

The Theory of Everything – inspirat și bine meritat Oscarul câștigat. Priviți-l cu prejudecăți și o să scăpați de ele la final.

Unbroken – nu știu cum ar fi fost primit dacă n-ar fi avut regizorul pe care l-a avut. Mie, oricum, mi-a plăcut.

Vice – Bruce Willis, cel puțin, nu are nicio jenă în a apărea pe afișele unor mizerii precum ăsta.Ba chiar lasă impresia că-i face și plăcere.

Whiplash – despre cei 98% muncă în atingerea perfecțiunii chiar dacă domeniul, bătutul în tobe, n-ar lăsa impresia. Și jazz, desigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.