Sondaj online – Ploieștiul încotro?

O inițiativă interesantă a Primăriei Ploiești îndeamnă ploieștenii la completarea unui sondaj online cu întrebări privitoare la starea actuală a orașului dar și la viitorul acestuia.

sondaj_online

Informația a apărut pe siteul Primăriei este transmisă sub forma unui comunicat sec, ca de obicei fără diacritice, dar merită luată în seamă. Interesantă inițiativă, câteva întrebări de bun simț, păcat că trăim în Ploiești – România și toate astea nu vor duce la nimic. Completați totuși sondajul ca să fiți, ca și la vot, cu sufletul împăcat că v-ați făcut datoria civică.

In cadrul procesului de consultare a populatiei pentru actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Ploiesti, va invitam sa completati un chestionar online pana la data de 7 martie 2015. Chestionarul se adreseaza tuturor locuitorilor municipiului Ploiesti cu varsta peste 16 ani si are ca obiective identificarea gradului de satisfactie privind locuirea si cunoasterea perceptiei populatiei cu privire la dezvoltarea actuala a municipiului Ploiesti.

Va adresam rugamintea de a transmite acest chestionar si altor persoane cunoscute rezidente in municipiul Ploiesti. In acest fel devine posibila colectarea a cat mai multor opinii care sa genereze o imagine cuprinzatoare despre gradul de satisfactie privind locuirea in municipiul Ploiesti.

Completează și dă mai departe poate un număr suficient de mare de răspunsuri pot schimba orașul în care trăim. Oare chiar se poate?

PS: Cârcotașul din mine nu se poate abține să nu zâmbească când se gândește la cât va plăti primăria pentru acest sondaj hostat pe un site încă în construcție și cu o adresă de contact cu yahoo.com în coadă. Curat profesioniști, mon cher!

Via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.