Calendar Excel 2015 (download)

Dacă tot am re-început joaca cu drag și spor pe noul an 2015 am zis să vă arăt un calendar al anului 2015 făcut în&pentru Excel. Nu știu dacă, cui și la ce folosește dar ideea lui Chandoo mi s-a părut foarte bună și cred că merită share-uită cel puțin pentru cei 2-5-7 pasionați de Excel care mai intră din când în când pe aici.

Formatul este unul destul de simplu cu 4 feluri de evenimente marcabile: important, aniversare, vacanță și zi liberă națională. La categoria important eu am marcat de exemplu datele Paștelui Catolic date destul de importante în calendarul work-related. Am mai adăugat de asemenea și zilele libere naționale dar și câteva alte evenimente pentru a vă face o idee cum poate arăta calendarul odată populat cu orice alte informații aveți nevoie.

Calendar_excel_2015

Pagina Monthly conține o variantă printabilă (color, de preferință) iar pagina Daily este editabilă pentru introducerea datelor particularizate.

Ultimul sheet cuprinde calendarul desfășurat fără niciun fel de formatări, pentru a nu îngreuna citirea acestuia. Oricum, pentru un utilizator de Excel basic formatările ar trebui să fie cea mai mică problemă.

Calendar_excel

 

 

Partea interesantă este că această variantă poate fi refolosibilă o simplă modificare a anului în celula potrivită, în pagina potrivită (nu spun unde vă las pe voi să vă distrați 🙂 ) făcând acest lucru posibil.

Sper să vă folosească iar dacă nu poate să învățați câte ceva ori măcar să vă distrați cu el așa cum am făcut și eu vreo câteva minute bune.

One thought on “Calendar Excel 2015 (download)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.