2 pentru ploieșteni

Sâmbătă 25 octombrie Asociația MaiMultVerde se întoarce la Ploiești pentru a continua acțiunile de împădurire din zona Șoselei de Centură Est. Plantările sunt o continuare a activităților din anii precedenți și se bazează în special pe acțiunea de voluntariat a doritorilor. Amatorii se pot înscrie folosind acest formular . Mai multe detalii pe site-ul MMV. Singura posibilă problemă ar putea-o constitui vremea, în condiții de vreme nefavorabilă acțiunea putând fii amânată.

plantare_ploiesti

Joi 6 Noiembrie Teatrul Masca sosește în Ploiești cu spectacolul Vicleniile lui Scapino. Comedia, în regia maestrului Mihai Mălaimare, reprezintă debutul celei de-a 25 stagiunii a trupei bucureștene și face parte din programul cultural Hai la Teatru.

vicleniile_lui_scapino

Reprezentația are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor începând cu ora 19.00. Prețurile biletelor sunt de 30 de lei/adult și 15 lei/ studenți & elevi pentru bilete și rezervări folosiți numărul de telefon 0720 349 640. Dacă mai aveți nevoie de argumente privind spectacolul în sine citiți păreri ale câtorva dintre bloggerii care au asistat deja la acest spectacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.