Bădescu vs Ploiești

3 dintre știrile zilei de ieri, dintr-un ziar prahovean. Toate cu un factor comun, primarul Ploieștiului Iulian Bădescu (și a sa administrație) și magistra sa relație cu iubiții săi alegători.

Începem cu prima veste bună: primarul caută să exploateze orice sursă de venit care poate îmbogăți bugetul local. Bravo, dom’ primar!

badescu_1

 

 

Continuăm cu o altă veste bună, prețul transportului în comun va crește dar nu pentru ploieștenii cu abonament, cum ar fi elevii sau pensionarii – ramura activă a orașului – ci pentru cei care, nemernicii, îndrăznesc să folosească OCAZIONAL rețeaua PUBLICĂ de transport urban. Așa le trebuie ăstora, bravo primarele!

badescu_2

 

Și ultima veste bună: decât să avem 100/500/3000 de orășeni fericiți că locul în care trăiesc arată civilizat, proaspăt vopsit într-un cuvânt decent, mai bine avem 100/500/3000 de orășeni mulțumiți că capra vecinului e la fel de răpciugoasă ca lor. Trăiască miorița, vivat Iulian!

badescu_3

 

 

Știri via 

Complet dezinteresat de politici, politicieni și alte curvăsăreli din aceeași familie constat că: primarul vrea să atragă cât mai mulți bani la buget din taxe inventate la apelul bocancilor, încearcă să acopere pierderile unei regii falimentare prin prețuri mărite și refuză orașului o ultimă șansă la o imagine civilizată.

Spuneți-i voi cum vreți, dar eu unul constat că singura realizare a primarului în funcție constă doar în mărirea circumferinței burdihanului din dotare. Și micșorarea numărului de bancnote din portofelul din dotarea mea.

Și asta după doar doi ani de Bădescu!

One thought on “Bădescu vs Ploiești

  1. ehee, Vali, cred ca eu am inceput sa-l injur pe Badescu la vreo luna dupa ce a devenit primar. Nu mai stiu care a fost prima magarie, dar de-atunci tot strange omul motive de nu-mi vine sa cred.
    Nu esti mandru ca suntem primul oras din tara care a redus total subventia la gicacalorie? Suntem niste nerecunoscatori !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.