Tolba cu filme

Dead Man Down – un rol bunicel făcut al lui Colin Farrell dar păcat de finalul care dezamăgește cumplit și de scenariul cu mari THE_HOSTgăuri prin el.

Passion – când trailerul unui film cu Rachel McAdams și Naomi Rapace (joacă și-n filmul de mai sus) arată așa ceva fără să vrei ai ceva așteptări. La final, te mai uiți o dată la trailer și-ți dorești să nu fii avut așteptări.

The Host – ecranizarea romanului cu același nume al lui Stephenie Meyer reușește să nu fie nu alt film cu extratereștrii care ne invadează planeta. Recomandabil nu doar amatorilor de SF.

The Incredible Burt Wonderstone – Jim Carrey + Steve Carell (+Olivia Wilde + James Gandolfini) dau bine pe afiș. În rest, avem de a face cu genul de film „de vară”: ieftin și care-și face treaba.

Great Expectations – povestea bine cunoscută pentru cei care au apucat să citească înainte de BAC și ce nu era în programă obligatorie. Versiunea de față are o distribuție interesantă și este recomandabilă în momentele în care nebunia din interior pare să vrea să părăsească incinta.

Jack The Giant Slayer – altă ecranizare a unei cărți bine cunoscute. De data asta, mergeți la film însoțiți de un copil pentru a evita astfel privirile curioase ale celorlalți copii din sală.

Kapringen – un vapor danez este deturnat și echipajul său este luat prizonier de pirații somalezi. După 130 de zile de negocieri între CEO-ul companiei care deține vaporul și pirați, finalul vine salvator și aproape fericit.

The Purge – ideea super interesantă, scenariul bunicel, actorii satisfăcători, scenele intense destul de bine regizate. Ceea ce face din acest film unul destul de bun pentru genul său. Nerecomandat balerinelor, celor cu inima plăpîndă și blazaților.

Olympus Has Fallen – dacă visezi noaptea că ești singurul care poate salva planeta, atunci acesta-i filmul tău preferat. Pentru ceilalți merge doar în week-end când plouă afară și rezervele de bere sunt suficiente.

Smashed – scurtă lecție despre alcoolism și efectele lui păcătoase plus câteva motivaționale bune pentru cei în cauză. Nu te dă pe spate dar nici nu face rău la ficat.

The Call – Halle Berry a jucat în câteva filme bune. Ăsta nu-i unul dintre ele deși ea nu prea are ce-și reproșa.

La final trailerul unei combinații Martin Scorsese & Leonardo DiCaprio suficient de interesantă încât să se anunțe viitor hit, The Wolf of Wall Street.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.