Concurs la PhBlogMeet

Pentru că este prima ediție pe 2013 și pentru că din câte înțeleg cine vine vineri (râul, ramul whatever) mi-e prieten numai mie, phblogmeet_premiuvorba poetului. Simplu și fără complicații cine vine și(-mi) răspunde corect la următoarele întrebări, câștigă.

Așadar:

  • a câta întâlnire a bloggerilor din Prahova este aceasta?
  • care este numărul aproximativ de participanți (unici!) all time? – din partea casei se oferă un se acceptă ±5 😀
  • când a fost primul blogmeet în Ploiești? Se acceptă doar format zzllaaaa, deviație 0.
  • numiți cel puțin un participant pentru care acesta o să fie primul #phblogmeet!

Aștept răspunsurile pe adresa redacției, mai exact în comentarii, oricând până la ora la care eu ajung la întâlnire și trebuie să anunț câștigătorul. În caz de extremă urgență, se acceptă și punerea răspunsurilor pe masă live și în direct cu toți participanții (mai ales dacă organizatorul concursului este mituit în acest sens).

Câștigătorul va fi ales, nu tras la sorți. Corectitudinea răspunsurilor primează dar inspirația, umorul și/sau ingeniozitatea contează. Prioritate vor avea, ca la orice concurs serios și cu initiative (sic!) prietenii.

Premiul este 😛 De mâncat sau de băut, după pofta și dispoziția câștigătorului, organizatorul oricum plătește.

PS: concursul este cât se poate de serios. Premiul de asemenea!

PPS: RT, Like și Share la articolul ăsta prin toate rețele SM cunoscute sau neinventate încă, nu se consideră mită 🙂 dar ajută la moartea dujmanilor.

PPS: orice asemănare între articolul de față și poza care-l ilustrează este pur și simplu întâmplătoare. Pișcotarii oficiali ai blogosPHerei cică nu-și vor face apariția.

6 thoughts on “Concurs la PhBlogMeet

  1. Waven, avind in vedere capacitatea de care fiecare dintre noi a dat dovada pana acum (de a uita mereu ce si-a propus la ultimul blog-meet la care a participat) putem considera ca pentru fiecare participant va fi maine primul blog-meet. 😉

  2. Nu stiu, dar sigur mai este un comentariu bagat pe acolo – aproximativ identic cu cel aprobat :)) Credeam ca esti suparat pe mine si nu vrei sa-mi aprobi comentariile :>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.