Din nou PhBlogMeet la Ploiești

Mi-a șoptit mie cineva că unora li s-a făcut poftă de un blogmeet. De ce nu știu și nici n-am fost suficient de curios să-i întreb. Cert blogmeet_ploieștieste că de unii singuri și nesiliți de nimeni numiții Bogdan Cojocaru, Cristian Loloiu și George Dincă se vor strânge la un ceai (dansant?) cu pretenție de întâlnire de afaceri și nu numai. Mai pe scurt, blogmeet.

Ca să nu se plictisească doar în 3 au zis să facă această întâlnire publică și deși nu mi-au dat voie (nu că aș fi stat eu să-i întreb) eu îi dau pe goarnă.

Așadar, primul blogmeet pe 2013 în Ploiești are loc vineri 18 ianuarie ora 16:00 la Pizzeria Giulia (în Păltiniș). „Vine cine vrea, pleacă cine dorește, revine cine n-are ce face.” după cum a și zis unul dintre cei 3 de mai sus, ziaristul parcă 😀

Pentru rezervări la masa lor de bloggeri sau pentru orice alte detalii hărțuiți-i în voie pe oricare dintre cei trei organizatori. Cică ei promit să răspundă cu blândețe-n glas și liniște-n simțiri, oricărui doritor sau amator de blogmeet-uială.

2 thoughts on “Din nou PhBlogMeet la Ploiești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.