Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.23

De mai bine de 3 luni n-am mai scris despre prospăturile apărute pe lista cu blogurile din Ploiești. Motivele-s multe și surprinzător reale, dar nu le expun aici că iar mai zice câte unul că am chef de ceartă. Actualmente, lista se apropie de 200 de bloguri și asta mă face să-mi aduc aminte că la prima revizie erau sub 30 de bloggeri pe listă. Asta acum aproape 2 ani …

Am în cap ca în iarnă lista să primească un face-lift major în urma căruia blogurile inactive sau cu un nivel de activitate scăzută să facă parte dintr-o listă separată. Inițial am început lista bazându-mă pe câteva criterii, puține dar importante am considerat eu și anume: o vechime de cel puțin 3 luni, o periodicitate de scriere de minim 1-2 articole/lună și folosirea unui limbaj decent, fără derapaje de niciun fel: politice, sexuale, rasiste sau mai știu eu de care. Pentru că între timp multe din blogurile care se regăsesc momentan pe listă nu mai corespund acestor cerințe este motivul să reinventez lista. Apropo, aștept sugestii dacă aveți.

Cu gândul la restructurarea de care vorbeam mai devreme, lista prospăturilor de azi o să fie ceva mai lungă decât de obicei. Așadar:

 

3 thoughts on “Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.