Samsung Galaxy Nexus

În viață ești dator să încerci orice. Cel puțin o dată. O dată nu se pune, așa că orice ai fi făcut se trece cu vederea. Pentru bărbați, chestia asta-i oarecum mai simplu de făcut. Sau cel puțin mai simplu de asumat. Se știe că bărbații-s mai proști mincinoși doar. Oricum, vorbind doar de principii, sper să mă fi făcut înțeles.

Bărbații indiferent de ceea ce au acumulat în copilăria mică, rămân obsedați de jucării toată viața lor. Indiferent dacă acele jucării sunt sânii femeilor de pe stradă, mașinile, armele sau telefoanele din dotare. Le vor dori cu ardoare pe cele mai bune, mai noi, mai arătoase, mai periculoase. Uneori vor suporta femeia cu totul pentru o pereche de țâțe, își vor schimba jobul pentru o mașină mai puternică sau își vor blestema viața pentru o armă mai mare. Eu personal nu cunosc bărbat care să nu respecte regula de mai sus!

Observă un bărbat care trebuie să-și ia ceva. Al lui. Important pentru el. Nevastă, mașină sau gel de duș. Uită-te la el cum întreabă în stânga și-n dreapta. Cum încearcă. Testează. Pipăie cu mâna proprie. Atinge. Miroase. Una, două, paișpe. Până găsește ceea ce i se pare cel mai bun. De fapt, până reclama îi spune cel mai mult din ceea ce-și dorește să audă. Și atunci, zice da. Sau dă banii și pleacă fericit acasă.

Samsung Galaxy Nexus poate fi comparat cu o soție. Proaspătă, dotată, fierbinte, dornică să te satisfacă. Nu este cea mai dotată de pe piață, nici cea mai deșteaptă, nici măcar cea mai arătoasă. Dar este cea mai dotată dintre cele deștepte, cea mai deșteaptă dintre cele arătoase și cea mai arătoasă dintre cele dotate. Are o combinație magică între tot ceea ce-i definitoriu pentru o femeia încât nu eziți în a lua hotărârea corectă.

Bărbatul va mai fi atras de alte exemplare mai sexy sau mai dotate sau mai deștepte. Dar le va folosi întotdeauna ca amante. Se va lăuda cu ele în fața prietenilor la terasă. Va povesti despre performanțele lor deosebite și despre senzațiile nebănuite pe care i le-au oferit. Dar, întotdeauna se va întoarce la soția de acasă. Pentru că aceasta, de nevoie dar și cu plăcere, va învăța, cât mai repede posibil, să ofere fix aceleași senzații nebănuite sau performanțe deosebite. Și chiar mai bine!

Dac-aș avea de ales, aș alege cu ochii închiși Galaxy Nexus! Pentru combinația preț – performanțe – design, combinație ideală pentru un telefon al momentului. Este desigur o părere personală, dar este una luată în cunoștință de cauză. Fix ca și cu soția 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.