Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.2

Legat de lista bloggurilor din Ploiești avem:

  • o veste bună și anume numărul blogurilor de pe lista blogurilor din Ploiești, deși nu pare, se apropie de 100. O veste grozavă spun eu, mai ales având în vedere că 80-90 dintre acestea au articole noi cel puțin săptămânal. Deci sunt în viață!
  • o veste rea și anume lista va continua să fie updatată doar săptămânal, în primul rând datorită timpului pe care trebuie să-l acord fiecărei prospături în parte și a unei monitorizări minime și în al doilea rând deoarece disponibilitatea pentru șpagă pe care am afișat-o deja în mod clar pe acest blog în legătură cu lista nu a avut niciun ecou în rândul cui trebuia. Asta e!

Oricum, pentru săptămâna asta avem 6 prospături. După cum urmează:

  • http://www.dancingintherain.ro/ – mea culpa săptămânală, pentru unul dintre blogurile pe care ar fi trebuit să le includ în lista inițială dar … l-am uitat. Oare să fie din cauză că Deea scrie din ce în ce mai rar pe blog?
  • http://blog.cedik.info/ – Cedik după cum a spus chiar el nu scrie despre Ploiești ci doar locuiește aici. Eu îi spun aici și acum că ar face bine să înceapă să și scrie despre Ploiești pentru că dacă a reușit să obțină aproape 7000 de comentarii la mai puțin de 500 de posturi pe blog, înseamnă că scrie bine. Și cu siguranță Ploieștiul are nevoie de bloggeri ca el.
  • http://www.area1.info/ – Mihai m-a convins că site-ul lui este un blog conform definiției. El spune că este un blog nișat pe design. Eu habar n-am dacă are sau nu dreptate având în vedere cunoștințele mele în domeniu. Așa că până la proba contrarie, îl avem pe listă și nici nu strică să vă aruncați un ochi pe acolo poate găsiți și ceva interesant.
  • http://www.argodebate.blogspot.com/ – blog + liceeni + debate = cine are urechi de auzit, s-audă! Nu mai este actualizat de prin octombrie anul trecut dar cu siguranță mișcarea nu s-a stins, așa că cine vroia să caute bloggeri în liceele ploieștene uite un loc de unde poate să înceapă.
  • http://www.bogdan.px.ro/ – recunosc, prima oară am stat cam 1 oră pe blogul lui Bogdan! Din una în alta, cu poze sau povești m-a păcălit. Dar și mei mi-a plăcut. Și dacă mai spun despre el că are motor și are și placă de snowboard, cineva cu siguranță va ciuli urechile bine de tot.

Astea-s prospăturile săptămânii de la mine pentru voi. În sens invers aștept în continuare șpaga pentru lista de săptămâna viitoare!

3 thoughts on “Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.2

  1. Interesant blogul Danielei, dar am ramas uimit de area1 care este cu, continut numai in engleza, tutoriale foarte misto (desi nu stiu daca sunt creatii proprii) si foarte multe share-uri pentru fiecare articol nene….bravo lor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.