Eu am ales mașina anului 2011

Adevărul este că eu n-am ales nimic. Mașina anului m-a ales, fără să-mi ceară părerea și mai ales fără să-mi dea de ales! Nu-mi pare rău, ba chiar îmi pare bine că cu această ocazie am mai deschis și eu ochii pe stradă încercând să-i găsesc un competitor pe măsură.

Iar dacă există și-un concurs în care eu trebuie doar să particip ca să câștig iar preferata mea doar să facă parte dintre nominalizări pentru a câștiga fără tăgadă, cu atât mai bine.

Lista mașinilor participante la concursul AUTOVOT 2011 este mai jos. Voturile țin cont de preferințele proprii, în funcție de 2 raportul calitate/preț și design. Aplicația prin care se poate vota este simplă, gratuită și pe Facebook.

Mai este cazul să vă spun cu cine am votat? Așa credeam și eu :))

LE: Dar, pentru că trebuie să aduc şi dovada votului meu, mai jos print screen-ul prin care afirm că Maşina Anului 2011 este Nissan Juke.

PS: concursul de care vorbeam mai sus este deschis posesorilor de blog, dar aplicaţia prin care se poate vota Maşina Anului 2011 este la liber şi poate fi folosită doar logându-te în contul de Facebook.

3 thoughts on “Eu am ales mașina anului 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.