Din online, despre Adrian Năstase

Despre Adrian Năstase s-au scris multe în ultimele 2 zile. S-au spus și mai multe pentru că oricine își permite să aibă o părere și e bine că se simte liber să și-o exprime.

La capitolul pertinente, interesante sau informative mai jos sunt câteva dintre articolele ce au legătură cu titlul postului de față. Articolele au fost găsite în cursul zilei de ieri pe Twitter și Facebook și citite de mine azi-noapte așa că, cu părere de rău, nu pot spune cu exactitate sursa. Nu sunt toate, poate nici cele mai bune, dar cred că merită mai mult decât un like/share sau un RT.

Năstase Scatiu

„Subsemnatul dr. Adrian Năstase, cercetător ştiinţific la Institutul de Cercetări Juridice, vice-preşedinte al Asociaţiei de Drept Internaţional şi Relaţii Internaţionale (ADIRI), domiciliat în Bucureşti, Str. Jean Texier nr. 4, sector 1, telefon 79.39.26., vă rog să binevoiţi a-mi aproba cumpărarea cu prioritate şi cu plata integrală a unui autoturism TRABANT 601 (limuzină). Acest autoturism mi-ar fi deosebit de util pentru numeroasele deplasări pe care le presupun activităţile ce le desfăşor în cadrul ADIRI, (ca preşedinte al Secţiei de Drept Internaţional) în cadrul Academiei de Ştiinţe Sociale şi Politice (Ştefan Gheorghiu, nu?) a Universităţii din Bucureşti, ca lector al CC al PCR, ca membru al Consiliului Juridic al MAE, ca secretar de redacţie al publicaţiei ‘Revue roumaine des sciences sociales, serie de sciences juridiques’ etc.”

Pe scurt, pentru cei mai neinformați, de ce nu poate fi Năstase o victimă

Iliescu îl pune premier pe Năstase și-și vede de treaba lui de bătrân. Năstase își face guvernul și-și vede de treaba lui de dictator. Fură, instaurează corupția până la cel mai profund nivel administrativ, reduce presa la tăcere cu amenințări și șpăgi, vinde combinate, ia șpăgi și sodomizează în mod repetat justiția. La sfârșitul mandatului nu e doar mai bogat, ci și cel mai temut om din România. Pierde în fața lui Băsescu în 2004 aproape la fel de incredibil cum a pierdut Geoană în 2009.

 

PDL il ajuta pe Nastase sa reintre in viata politica

 Imaginati-va ca in fata casei unei femei violate se aduna simpatizantii violatorului sa strige ca victima si-a inscenat totul. Sau, in fata capelei unde a fost depus corpul unui om ucis se aduna prietenii criminalului sa denunte faptul ca mortul si-a inscenat crima si doar se preface ca a trecut la cele vesnice.

5 dovezi că sinuciderea lui Adrian Năstase e făcătură

1. Nu există împușcătură. Fără împușcătură, adio sinucidere.

  • In jurul casei lui Adrian Năstase se aflau peste o suta de persoane: reporteri, cameramani, șoferi, sau simpli gura casca. Nici unul n-a auzit vreo împușcătură.

Despre ce am uitat să vorbim în legătură cu arestarea lui Adrian Năstase

Condamnarea şi arestarea lui Adrian Năstase nu ar trebui să fie o discuţie despre Adrian Năstase. Condamnarea şi arestarea lui Adiran Năstase ar fi trebuit să fie un raport rece şi firesc între fapta care a fost demonstrată şi pedeapsă…

LE: voi actualiza acest articol pe măsură ce găsesc noi și noi articole cu și despre Năstase.

Năstase n-a vrut să moară, ci să fugă

 

Tentativă de suicid a fost numită înşiruirea de fapte care a succedat condamnării definitive a lui Adrian Năstase. Singurele dovezi concretesunt plăgile împuşcate din gâtul fostului premier şi trei gloanţe trase, găsite la faţa locului. Martori sunt doar comisarul şef  Nicolae Costea şi familia Năstase. Atât.

Averea mătușii Tamara e o ficțiune

„Potrivit unui contract de vînzare-cumpărare anexat de către depunător, reieșea că suma de 400.000 USD, depusă în numerar, provenea din vînzarea unor bijuterii, tablouri, papirusuri și a altor bunuri de valoare de către mătușa Danielei Năstase, pe nume Tamara Cernîșov, care avea împuternicire în contul personal al Danielei Năstase deschis la Bank Austria Creditanstalt. Conform acestui document, s-ar presupune că 11 tablouri semnate de pictori ca Tonitza, Baba, Rousseau, Iser, Popescu, Băncilă, Baraschi, Vermont, trei manuscrise englezești pe pergament din perioada 1784-1827, vase Doum Nancy și Lalique, obiecte valoroase de mobilier și 30 de piese bijuterii aur totalizînd circa 600 de grame s-au aflat în apartamentul de bloc al Tamarei Cernîșov, în vîrstă de 91 de ani, care locuia singură. Dovezi certe că aceste bunuri s-au aflat în posesia și proprietatea vînzătoarei nu există însă, întrucît aceasta nu a prezentat notarului public nici un document care să ateste dobîndirea bunurilor respective, ci numai o declarație de bună-credință“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.