Alte 5 penisuri pe care le poți cunoaște într-o viață

O ființă de sex incert – mi-e frică să acuz sexul feminin în această privință – a scris despre cele 5 penisuri pe care le poți cunoaște într-o viață. Trecând peste numărul de 5, care ne-ar putea ispiti către acuze de curvăsăreală asupra stimabilelor căutătoare de plăceri ușurele, știind fiind că poporul român este unul pro-fund creștin ortodox care nu încurajează partenerii multiplii, interesant de aflat ar fi eșantionul de penisuri puse la dispoziția științei autorului pentru studiu și elaborarea concluziilor. Pentru că, părerea mea de posesor, este că mai sunt penisuri ne-categorisite în articolul respectiv, după cum urmează:

         6. Penisul care îți modifică forma

Orgasmele le produc femeilor, tuturor femeilor, o stare de bine. Această stare se materializează și într-un respect de sine crescut care duce la transformări interne și externe în organismul feminin. De aici și binecunoscta remarcă în regnul masculin „Ia uite-o și p-aia ce-a slăbit de când a dat de p…(enis)”!

hap-penis

         7. Penisul drept (la țintă)

Penisurile a peste 90% dintre bărbați sunt niște turnuri din Pisa, dar doar dacă nu dacă vorbim despre dimensiuni ci despre celălalt aspect. Procentul penisurilor care își și țin calea dreaptă către victoria finală ar putea să bată binișor către același procentaj, asta desigur dacă nu vorbim din punct de vedere al partenerelor care au fantezii cu greutăți în timpul actelor pline de xxx-uri.

       8. Penisul care te va face să râzi

Descoperiri mai veci de-ale cercetătorilor britanici spun că râsul (nu animalul!) face bine în patul cuiboșor de nebunii. Motivele contează atât de puțin încât au fost ignorate de către respectivii cercetători pe motiv de cantitate profund neglijabilă. Așa încât, un penis irațional de jucăuș, generator de hohote de râs sau chiote de bucurie este un motiv de bună dispoziție recomandabil la orice oră, nu?

         9. Subțirel, dar ce te-ai face fără el

Aceeași milenara cultură populară românească este responsabilă de sintagma „rău cu rău, dar mai rău e fără rău” motiv de reamintire distinselor cârcotașe deloc mulțumite de dimensiunile non-standard ale partenerilor de așternut de vremurile grele și de tristă amintire. Pentru toate celelalte există desigur … MasterCard.

mastercard

          10. Miraculosul Bruz Lii

Penisul ăsta este cel mai greu de întâlnit în viața reală datorită efectelor benefice demonstrate pe care le are asupra sexului opus dar complementar. Posesorii lui îl țin bine ascuns și-l dau spre folosință reprezentantelor sexului feminin doar după un test preliminar pentru a determina dacă respectiva este sau nu cititoare serioasă și frecventă a mizeriilor gen Ele.ro. Mai există și o chestie de noroc în întâlnirea miraculosului Bruz Lii dar ține de gândirea de olimpică a doritoarei: important nu este să câștigi ci să participi.

Atât am avut de zis și vă doresc, fetelor, să nu ratați și alte 5×5 penisuri pe care le poți cunoaște într-o viață. Căci viața-i scurtă și vreme trece, vreme vine … niciodată nu știi când dai de miraculosul BL 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.