MasterChefRo SH!

Trustul PRO se duce la vale. Rău. Rău de tot! Ultimii șobolani părăsesc corabia care pe unde mai poate, care cât mai poate. În prag de pensionare, sau în lipsă de altceva, Busu și Neti Sandu rămân lângă Andreea Esca să stingă ultimele lumini rămase aprinse din inerție. În ritmul ăsta peste 1-2 ani PRo-ul va avea cote de audiențe maxime comparabile maxime cu ceea ce obțin acum la niște Știri de la ora 5 sărace în evenimente. Din păcate 🙁

În degringolada asta, vedetele născute&crescute la PRO își dovedesc atașamentul cum știu mai bine și anume plecând. Masterchef, una dintre franchisele de succes ale MediaPro, nu s-a salvat. Arielul, sarea și piperul au plecat însă vasele murdare rămase trebuie spălate.

masterchef

Adi Hădean e un băiat fain. Știe cu cuvintele, face poze faine la mâncăruri (mare lucru!), aleargă să dea jos ce pune pe el în timpul programului ba chiar a dus și flacăra olimpică prin miezul Londrei în plin event. În plus e și blogger cu PCR nenumărate prin industrie și nu numai, motiv numai bun de pupat în fund ovaționat cu acestă ocazie. Îl urmăream într-un timp încercând să găsesc inspirație în scrierile lui dar m-am lăsat la un moment dintr-un motiv pueril ar zice unii.

Pe Florin Scripcă încerc să mi-l aduc aminte din reluările emisiunilor difuzate de PrimaTV cu greu, pentru că noul look l-a îmbătrânit excesiv și poate inutil, dar în afară de un fes absurd nu reușesc să-l localizez altfel. Patrizia Paglieri este cea de-a treia membră a noului juriu MasterChef dar fiindu-mi complet necunoscută îmi permit să tac.

Peste tot și toate, MasterChef rămâne un show TV iar noul ambalaj are greau menire de a încerca să se ridice la nivelul precedentului. Baftă să aibă, spune telespectatorul din mine deși așteptări prea mari nu are!

One thought on “MasterChefRo SH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.