Miting aviatic Strejnic 2013

Azi 11 mai era anunțată o zi superbă de vară, numai bună pentru spectacolul pregătit de către Aeroclubul României împreuna cu Școala Superioară de Aviație Civilă, în cadrul anualului miting aviatic de pe aerodromul de la Strejnic, de lângă Ploiești. Printre participanții anunțați: Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, Iacarii Acrobați, membrii ai lotului Național de Acrobație și ai lotului Național de Parașutism și alții.

Într-adevăr, peste 20 de grade, cer absolut senin, vânt mediu așadar condiții ideale pentru un show aviatic de zile mari. Desigur, fix așa au gândit și cei 36752 de ploieșteni (număr estimativ cu marjă de eroare de 1,314%) care, în preajma orei convenite pentru începerea evenimentului, au dat năvală împreună cu mașinile din dotare către aerodrom. Ceea ce a generat o aglomerație de poveste pe centura orașului (sa să nu zic blocaj epic!) cât și în micuțul sătuc gazdă. Despre cozile la mici/bere/înghețată/samd nici nu vreau să vorbesc pentru că m-am ținut deoparte 🙂

Cât despre ce s-a întâmplat efectiv acolo, sper ca cele câteva poze de mai jos să fie suficient de explicite. Nu trageți în pianist, semi-săpuniera din dotare a făcut și ea ce-a putut.

Mai multe poze în albumul de pe Facebook, la Bogdan sau pe unde or mai apărea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.