TEDx la Ploiești?

Conferințele TEDx sunt evenimente speciale. Atât pentru participanții din sală cărora li se adresează cât și pentru participanți de pe scenă sau din grupul organizatoric. Un asemenea eveniment reflectă un statut deosebit și o maturitate socială din partea comunității capabile să și-l dorească și să aibă posibilitatea să-l găzduiască.

De la Bogdan am aflat despre intenția lui Iulian Ernuțeanu de a organiza o conferință TEDx la Ploiești. Data stabilită pentru eveniment este 9 mai 2013 așa cum apare și pe site-ul oficial TED.com. Informații despre ce vrea să facă Iulian în prezentarea de mai jos.

Mai sunt 77 de zile până când în Ploiești ar putea avea loc o conferință TEDx . Foarte puțin timp la câte sunt de făcut. Optimist ca de obicei sper să vin în curând cu informații concrete referitoare la acest eveniment. Țineți-mi pumnii!

3 thoughts on “TEDx la Ploiești?

  1. depinde de vorbitori, de invitati. Sincer, cred ca nu va fi nici pe departe ce te astepti. Din pacate, in Ploiesti nu exista nici “resursa umana” care sa aprecieze si sa stie ce inseamna (de fapt ce insemna si ce era tedx) — cu toata responsabilitatea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.