Bazarul copiilor – ediția de iarnă

Cristina și Mădălina sunt genul de oameni datorită cărora te bucuri că s-a inventat internetul și ai avut ocazia să le cunoști. Virtual, cel puțin, asemenea cunoștințe îți fac viața mai frumoasă. Iar când se apucă să facă și fapte în viața reală, nu au cum să dea greș. Un exemplu simplu este Bazarul Copiilor eveniment cu 4 ediții trecute despre care s-a auzit numai e bine.

Bazarul Copiilor este o acțiune dedicată în exclusivitate copiilor. În cadrul Bazarului aceștia vând și/sau cumpără, donează sau chiar  fac schimb de jucării cu ceilalți copii participanți și nu numai. Detalii complete privind această a cincea ediție a Bazarului în scurta descriere adăugată invitației de participare la evenimentul de sâmbătă 9 februarie, de la Restaurantul Best

Va anuntam cu bucurie ca Editia de iarna a Bazarului Copiilor se apropie. Bazarul va aduna in acelasi loc peste 100 de copii ce vor vinde, vor cumpara, vor dona si vor face schimb de jucarii, haine, CD-uri, carti, accesorii, la preturi decente. Calitatea obiectelor puse in vanzare trebuie sa fie una buna sau foarte buna, aceasta fiind o conditie esentiala pentru participarea la bazar. Toti copiii din Ploiesti sunt invitati in calitate de cumparatori la Bazarul Copiilor. Participarea expozantilor, insa, se va face exclusiv pe baza de inscriere la nr. de telefon 0728/133609 (Madalina Corciu) si 0723/359076 (Cristina Toma Cochinescu) sau cu ajutorul Facebook, printr-un mesaj privat adresat oricareia dintre organizatoare. Nu ezitati sa va inscrieti cat mai repede, pentru a intra in posesia regulamentului de participare si a ecusonului de expozant. Nu vor fi acceptati expozanti la bazar fara ca acestia sa fie inscrisi intr-una din modalitatile prezentate mai sus si fara a purta ecusonul distinctiv oferit de organizatori la debutul evenimentului. Copiii si parintii care vor sa cumpere obiecte in cadrul bazarului nu trebuie sa indeplineasca nicio conditie, in afara aceleia de a avea un comportament decent si de a pastra curatenia pe intreg spatiul destinat desfasurarii evenimentului. Va asteptam cu drag!

bazarul_copiilor_ploiești

Ca să vă faceți o idee, iată câteva imagini de la ediția din septembrie 2012. Ne vedem acolo?

Update: Regulamentul privind participarea la Bazarul Copiilor.

2 thoughts on “Bazarul copiilor – ediția de iarnă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.