Seriale noi – Banshee, Borealis și Privates

Iarna nu-i un sezon prea bun pentru lansarea de hit-uri în ceea ce privește serialele. Totuși, Banshee_seriesdintre new-entry-urile sezonului am văzut și voi urmări în continuare:

Banshee – un tip iese din închisoare. O ia ușurel pe jos până în primul oraș și intră-n primul bar, unde bea o bere rece și i-o trage barmaniței. După care, pleacă mai departe pentru a-și căuta iubita și rodul jafului pentru care făcuse 15 ani de închisoare. Dar pentru că multe s-au întâmplat în cei 15 ani de absență și prada de 10 milioane de dolari nu merită pierdută se hotărăște să se angajeze șerif tocmai în orașul în care fosta iubită era măritată. Interesante prime 30 de minute, nu?

Privates – o grupă de 8 englezoi se înrolează pentru satisfacerea stagiului militar obligatoriu în cadrul armatei Reginei. Este anul 1960 și ei sunt un amalgam al societății britanice de la aceea vreme motiv suficient pentru amuzamentul spectatorului. În plus, episoadele sunt din plin îmbălsămate cu rock’n’roll-ul vremurilor. Un deliciu pentru cine-și mai aduce aminte primele (proprii) zile de armată … dar nu numai.

Borealis – este anul 2045, calota arctică s-a topit motiv numai bun pentru ca un nou El Doradă să răsară. Bogățiile de sub terenul neexploatat până acum tentează pe oricine așa că incidentele nu se lasă prea mult așteptate. Și, dacă vă interesează, blogurile sunt la modă și atunci așa că …

Pentru conservatori, Californication season 6 și Shamelss season 3 sunt in the air, so

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.