Două din cartier

În seara asta, în plină euforie caniculară m-am scos din casă la o bere. Și pentru că eram forțat de împrejurări am ales cel mai aproape bar, cel de la scara blocului, lângă Profi-ul din Malu Roșu, pentru cunoscători.

Nu pot să vă spun câte povești și subiecte de pus pe blog am aflat timp de cele 3 beri cât m-am aciuat p-acolo. De la vitejiile de arme ale ploieșteanului ajuns în Italia, la războaiele neoficiale purtate de către colegul de masă cu marocanii prin Franța, de la cum să câștigi irefutabil  la pariuri și până la cel mai bun furnizor de mării&ioane din cartier.

O bodegă de nivelul minim. Povești și oamenii de speța cea mai variată. Beri la halbă și semințe alandala. Realitate cruntă și supra-evidentă. Deși cred și afirm cu tărie că trăim în realități complet diferite, îmi ofer uneori, cu ocazia unor astfel de beri băute out of the box, la scara blocului, șansa să-mi dau cu adevărat un cap în gură.

Pe de altă parte, Velea, Alex Velea și-a lansat în seara asta videoclipul oficial pentru mega-porto-manea producție proprie Minim doi. Video care, după cum se vede, a fost filmat în mahala cartier. Complet aiurea pentru cum ar fi trebuit ilustrate versurile (sic!) sau copy-paste absolut pentru un clip de brazilieni cu veleități de semi-vedete. Așa mă așteptam la un video incendiar pentru melodia asta … că parcă mi-a trecut toată plăcerea.

Fără alte comentarii, videoclipul fierbinte (doar de la vara dimprejur).

2 thoughts on “Două din cartier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.