PhBlogMeet de vară

Dacă-i vară, e clar că nu aveți somn. Și pentru că-i cald rău înăuntru mă gândeam să vă chem p-afară, pe la joacă. Bine, și pe la bere că știți că altfel eu nu pot. Și cum știu că altfel nu vă prind pe toți odată am zis s-anunț un blog meet. O întâlnire d-aia de care am mai făcut noi de vreo câteva ori anul ăsta.

Și, ca să fie bine, în privința datei, a zilei și a locului în care să ne vedem n-ar strica să aflu și părerile voastre. Cum v-ar place mai mult: în cursul săptămânii sau în week-end? Pe căldura mare de la 4-5 sau după 6-7, că-i mai răcoare? Aveți vreun bar sau terasă preferată, sau mergem pe unde am mai fost bine primiți și altă dată?

Ca să sparg gheața și să vă dau o idee eu propun așa: la sfârșitul lunii, vineri pe 29 iunie, de la 6 sau 7, la KS Pub unde-am fost și data ultima dată. Termen de dat cu părerea o săptămână întreagă, după care vedem cam ce, când, unde și cum doriți să ne vedem la ochi. Sper să nu ziceți fiecare altă zi sau alte ore și alte locuri că vă bag în spam 🙂

Aștept 🙂

35 thoughts on “PhBlogMeet de vară

 1. Data și ora sunt OK. Locul… nu știu, parcă era cam mic și trebuia să te împarți în 2 grupe. Dragoș zicea să facem în Băicoi! 🙂

 2. Eu sunt de acord cu tot ce ai stabilit. Rămâne locația de discutat.
  @Bogdan sper să-mi fac și eu bicicleta, am verificat-o ieri și e groasă treaba. 😆

 3. Vin si eu daca nu am sa fiu la munca la ora aia. Nu ca as avea serviciu, dar eu tot trag speranta ca ma angajeaza careva pana atunci. Nu am pretentii, asa ca alegeti voi.

 4. O trecut ceva timp de la ultimu blogmeet la care am fost, carevasăzică atâta vreme cât îi într-o vineri şi seara pe răcoare (a se înţelege după 6) îi ok.

 5. Până pe 25 nu am deloc timp, dar după data asta chiar ar fi recomandat să-mi iau o pauză de vreo 2 ore.
  Preferinţele mele sunt pentru Shamrock.
  La K’S am organizat o întălnire cu colegele. În afară de ochii barmanului şi de amabilitatea ospătăriţei care ne-a făcut pozele de grup , deloc confortabil locul.
  Venim însă oriunde, pe 29, orele 18, dacă se poate fără ploaie şi fără stres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.