Cea mai bună echipă de club din România

După reușita de zilele trecute a baschetbaliștilor de la CSU Asesoft Ploiești mă gândeam cât de importantă este performanța obținută de alb-albaștri la nivel național. Este titlul cu numărul 8 câștigat de echipa ploieșteană în ultimii 9 ani. În plus, anul trecut, CSU a reușit să câștige doar titlul de vice-campioni. Procentaj aproape de maxim obținut de o echipă de club din România așa cum nicio alta nu a mai reușit în ultimii ani.

La handbal le avem pe fetele de la CS Oltchim Râmnicu Vâlcea. Palmaresul lor este de 6 titluri de campioană în ultimii 10 ani, 2 cupe ale României și desigur performanțele deosebite reușite în competițiile internaționale.

La fotbal, CFR 1907 Cluj este echipa cea mai galonată a ultimilor ani. 2 titluri de campioni, 3 cupe ale României și încă 2 supercupe este palmaresul cu care se laudă clujenii în ultimii 5 ani.

La rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare este cea mai puternică echipă din campionatul intern dominând categoric competiția. Dovada stau cele 4 titluri de campioni câștigate în ultimii 5 ani de echipa din Baia Mare.

Închei cu o întrebare: este CSU ASesoft cea mai bună echipă de club din România? Sau mai știți vreun alt club cu rezultate similare?

6 thoughts on “Cea mai bună echipă de club din România

  1. Trebuie să trollez un pic și să spun că eu știu cea mai bună echipă de club din România! Și aceea este Universitatea Craiova! :))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.