Blogmeet Ploiești Octombrie 2011 – Blogdrinkmeet

Pentru mine cel puțin, unul dintre cele mai reușite blogmeeturi de pe aceste meleaguri, îmi permit să spun că a fost cel din iunie. Și spun îmi permit pentru că îmi asum cam tot ce s-a întâmplat atunci, acolo. A fost o întâlnire pe care-am aranjat-o după o discuție de 2 ore cu un om pe care nu-l mai văzusem niciodată în viața mea. Am adus doi oameni care aveau și idei și curaj pentru a și le susține. Faptul că acum după 4 luni ideile au rămas idei și nimic nu s-a materializat … ține nu doar de cei doi. Cu această ocazie, Fillr cel mai bun produs ploieștean al anului 2011 a câștigat susținerea blogosPHerei. A fost, de asemenea, unul dintre cele mai lungi şi mai incinse blogmeet-uri, singurul la care eu unul am ajuns târziu după miezul nopții acasă.

Și a fost și alcool. Mult și gratis. Pentru cine a vrut.

Să fie vreo legătură între cele 2 paragrafe de mai sus? Nu știu.

Joi, 27 octombrie, după ora 7, la Irish Pub ShamRock, repetăm experiența. Intrarea liberă cu condiția ca pe parcursul discuțiilor să bei mai mult de o bere. Dacă te simți în stare! Și să discutăm în timpul ăsta, deschis, onest, fără s-o mai dăm cotită despre starea blogosPHerei ploieștene. Despre ce vreau eu, despre ce vrei tu, despre ce putem face noi doi. Împreună! Pentru comunitate și nu pentru a ne da șuturi unul-altuia cu prima ocazie. Pentru a face bani împreună, dacă se poate, pentru a ne distra în continuare și pentru a face niște nefăcute (încă) în orașul ăsta.

Repet, condiția de mai sus este obligatorie și-aș dori să fie respectată de toți cei prezenți (chiar dacă doar 5!). Este jocul meu, cu condițiile mele, dacă le respecți ești invitatul meu. Cui nu-i convine să-și organizeze propriul blogmeet unde să facă ce-a făcut tot restul anului = nimic. Mulțumesc de înțelegere și vă aștept s-o facem și p-asta să vedem ce iese.

Dacă vă băgați, un comentariu mai jos, să le zicem oamenilor de-acolo câte pahare să pună pe masă 🙂

 

 

20 thoughts on “Blogmeet Ploiești Octombrie 2011 – Blogdrinkmeet

  1. Waven, avand in vedere ca o vodka echivaleaza cu doua beri, ca eu nu beau bere si ca la mai mult de o vodka nu ma incumet oricand, sper ca e permisa intrarea cu o singura vodka.
    Numai sa nu-mi vina depanatorul de pc tocmai joi (saptamana asta imi repar pc-ul), deci mari sanse sa fiu acolo in jurul orelor 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.