Sunt blogger și vreau la meci

Ploieștean fiind de-o viață și republican fiind din istorie, mă simt legat iremediabil de locurile acestea. Nu pot să nu mă mândresc cu orașul meu, cu cei câțiva oameni pe care i-a exportat, cu cei bine și frumos p-aici.

Petrolul este echipa mea de suflet. Pentru că sunt de-ai mei. Pe stadionul lor am văzut prima dată un meci de fotbal. Tot la ei am și fost legitimat acum aproape 3 decenii. Singurul fular sportiv a fost în culori galben-albastre. Ei și naționala au fost singurii care m-au scos în stradă în miez de noapte în îndepărtații ani ’90. I-am plâns în cei 7 ani de suferință și m-am bucurat alături de ei când au promovat.

De acum, avem și stadion. Frumos, deștept și cu bani. Cu bani grei făcut, dar asta-i o altă poveste … Stadion căruia i-a venit sorocul pentru inaugurare. În sfârșit, pe 25 septembrie, are loc primul meci oficial al Petrolului Ploiești pe noul stadion Ilie Oană. Nu contează cu cine, contează doar că eu voi ajunge în oraș abia pe în seara aia. După un week-end care va fi mult prea încărcat pentru a putea fi ratat.

Și acum, ajung la titlu: sunt blogger și vreau la meci! La ACEL meci! La primul meci al echipei mele, pe noul nostru stadion. Vreau să fiu primul blogger ploieștean invitat/acreditat la meciul de inaugurare al stadionului.

Credeți că reușesc? Mă ajută cineva? Mulțumesc!

10 thoughts on “Sunt blogger și vreau la meci

  1. Eu sunt unicul si ultimul bloger invitat si acreditat pentru acel meci! Ia mai terminati cu mocangelile, blogeri fara onoare. Carpelor! Rupe-ti de la gura si ia-ti bilet :P. Hai petrolu’. Te sustin in initiativa! Sper sa reusesti!

  2. Stiriph.ro, in locul tau taceam, n-ai 10 lei pt un bilet la meci? Nu o sa ajunga nicaieri tara asta daca ramanem cu mentalitatea de pomanagii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.