Bloggeri de duminică

Orice blogger care se respectă, om fiind, își ia o vacanță. Sau 2. Sau 9 depinde cât de om este. Unii fac și lucruri frumoase în vacanța respectivă, motiv numai bun de 1, 2, 9 articole pe blog. Alții în schimb

E vacanta, ma. Nu ma mai intrebati cand mai scriu pe blog. O sa o fac cand o sa simt nevoia.Macar acum un motiv bun (cred ca e bun), e vacanta. Tot ce vreau e doar sa lenevesc si sa ies afara cu prietenii. Nu am timp de blog. Nu stiu cum de aveti voi timp de asa ceva. Eu ma trezesc la 1-2, lenevesc pana la 5-6, apoi ies afara pana tarziu. Daca e, dupa ce intru in casa, ma mai uit si la un film. Cam asta e rutina pe zi.

Nu comentez în niciun fel rândurile de mai sus. Nici măcar dacă vin din partea unuia care partea de ne-vacanță i-a adus mai puțin de 20 de posturi scrise de la începutul anului până acum. Este alegerea și plăcerea fiecăruia cum alege să-și piardă vremea și atât.

Doar că, înainte de a comenta voi acțiunile mele, poate ar fi bine să cunoașteți și niște amănunte. D-astea neimportante, că pe celelalte …

One thought on “Bloggeri de duminică

  1. Mda si eu cand sunt plecat daca am pc-ul sau tableta la mine pot sa spun ca postez , daca nu asta este.Cat despre cei care au cateva articole intr-un an , nu cred ca se pot numi bloggeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.