Bloggerii din Ploieşti sunt şi pe Facebook

Am zis că:

categoriei BlogosPHera din Ploiești și mai noii Twiterriștii din Ploiești (sper să vă pregătesc ceva și mai frumos în curând)

Şi pentru că-mi place să mă ţin de cuvânt, de acum bloggeri din Ploieşti vor putea fi regăsiţi, contactaţi şi pe Facebook. Grupul în care ne vom strânge se numeşte simplu Bloggeri din Ploieşti şi se doreşte a fi un loc în care orice blogger (şi nu numai) să poată fi la curent cu ce se întâmplă (blogmeet-uri, evenimente, campanii, întâlniri la ceas de taină, tăieri de moţ etc) în care sunt implicaţi mai mult de 2-3 bloggeri.

Grupul este proaspăt creat, momentan doar eu am voie să adaug noi membrii (cereţi şi vi se va da accesul), suntem în curs de concepere şi a unui set de reguli de bună practică, ne mişcăm, învăţăm, împreună ne distrăm.

Şi să nu uit, orice propunere, idee, iniţiativă este binevenită ori mai jos în comentarii ori pe mail ori direct pe pagina grupului cum vă descurcaţi. Mulţumesc!

5 thoughts on “Bloggerii din Ploieşti sunt şi pe Facebook

  1. Vali, din ceea ce spui
    – se doreşte a fi un loc în care orice blogger (şi nu numai) să poată fi la curent cu ce se întâmplă –
    rezultă că ar trebui să fie cu acces liber oricărui blogger ploieştean / prahovean.
    Am citit că încă vă gândiţi pe ce criterii să fie adăugaţi oamenii ăn grup şi nu am înţeles momentan ce aţi hotărât. Sau dacă aţi hotărât ceva în direcţia asta.

    • Oricine are un blog POATE fi pe acea listă. Condiția minimă este să o ceară. Ne gândim, da, care este cea mai bună formulă pentru funcționarea efectivă a grupului și pentru a nu ajunge să avem, iarăși, ceva inutilizabil. Pentru mai multe detalii, ești în grup și poți posta oricând acolo. Iar pentru restul ai mailul meu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.