Interviu cu Radu Simionescu organizatorul FreeFest 2011

Radu Simionescu este președintele Asociației Euro Spirit organizator principal al FreeFest 2011. Radu este ploieștean, are 23 de ani și un CV interesant pentru un tânăr în România anului 2011. Ne-am cunoscut la ultimul blogmeet ocazie cu care ne-a povestit în câteva cuvinte despre festival. L-am revăzut apoi de câteva ori pe durata festivalului și tot atunci am și discutat despre interviul de mai jos.

Ce a însemnat FreeFest 2011 în cifre statistice?

Radu Simionescu: FreeFest a însemnat 48 ore, 12000 de participanți, 60000 watt, 2 scene, 20 de trupe, 67 de artiști, 60 de hectolitrii de bere 😀 … și lista poate continua.

Cum a fost organizarea unui asemenea festival?
Radu Simionescu: Echipa de organizare a fost compusă din 11 persoane, fiecare cu sarcini specifice care din punctul meu de vedere s-au achitat cu succes de acestea. Comparativ cu anul trecut, am reușit să avem mai mulți parteneri și colaboratori și pentru acest lucru trebuie să mulțumim Coca Cola, Bergenbier, Fragma Studio, AndOO Design, Gazeta Romana, Montin, Artsani cât și voua bloggerilor ( 3ditorial.eu, saikoo.eu. zorin.ro, iploiesti.ro, waven.ro)

Deja ediţia a 2-a de FreeFest, va mai fi şi a 3-a? Ce vreți să faceți există în această privință?

Radu Simionescu: De la o ediție la alta înveți foarte multe lucruri. Da, ne dorim să putem organiza și la anul ediția a III-a, cu mai multe trupe și pe durata a mai multor zile.

Ce vrea să fie FreeFest pentru Ploieşti?
Radu Simionescu: FreeFest pentru Ploiesti se dorește a deveni o tradiție. FreeFest este cel mai important eveniment live pe segmentul de muzică rock, iar acest lucru ne obligă moral fata de ploieșteni să continuam tradiția creată.

Alte planuri de viitor pentru Euro Spirit?
Radu Simionescu: Asociația EURO SPIRIT își propune mereu să investească energie și timp în proiecte viabile pentru ploieșteni si nu numai. Există în prezent câteva discuții pentru a organiza un alt eveniment cultural dar pentru moment este o surpriza. Totuși, verificați www.eurospirit.ro pentru proiectele viitoare.

Cum a fost colaborarea cu bloggerii la FreeFest? Ai fost mulţumiţi de ei, sunt utili, îi recomanzi?
Radu Simionescu: Colaborarea cu bloggerii la FreeFest eu zic ca a fost roditoare. Este primul eveniment al asociației unde colaborăm cu comunitatea bloggerilor, iar rezultatele ne îndeamnă să cream o tradiție prin intermediul acestei colaborări.

One thought on “Interviu cu Radu Simionescu organizatorul FreeFest 2011

  1. Frumos interviu si informativ. Sper sa fie primul, dar nu ultimul eveniment la care blogosfera sa fie invitata sa participe si sa ajute la promovare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.