Blogal Initiative, Refinanțarea și ploieștenii

Blogal Initiative vrea să facă campanii cu blogeri. Cu cei mici că de cei mari este sătulă toată lumea. Chinezu a promis, a întârziat un pic, cât să păstreze suspansul, dar a venit cu campania. A trântit-o pe masă fără vorbe mari sau cuvinte sforăitoare. Are un client mare și are produs important. Și, așa cum trebuie, are și premii importante.

Acum, eu o să spun o grozăvie. Și, nu o spun gratuit ci o spun cu părere de rău. Și o spun cunoscând Ploieștiul, cunoscând online-ul ploieștean, cunoscând bloggeri ploieșteni. Niciun ploieștean nu o să câștige vreunul dintre premiile puse în joc. Niciunul dintre noi nu poate, nu știe, nu vrea să învețe să câștige. Nu în clipa de față! Nu, azi nu!

Sunt arogant? Poate … Sunt nesimțit? Poate … Sunt prost și nu știu nimic? Poate … Doar că îmi asum afirmaţiile de mai sus și mai mult decât atât țin și un pariu la asta. Ce câștigi dacă-mi demonstrezi că-s un îngâmfat, un cap-pătrat și că m-am înșelat? Nimic fizic! Dar vei avea un link în blogroll la mine. Vei avea intrare liberă și statut de VIP la toate blogmeet-urile ploieștene de acum încolo. Vei fi în capul listei de blogeri ploieșteni. Vei avea respectul meu!

Sunt sătul de blogerii care vor bani din blog. Dar DOAR dacă se poate nefăcând nimic pentru asta. Sunt sătul de blogerii care dacă au prins 50 lei pe un articol se cred A-listeri că doar fac bani din blog. Sunt sătul de blogerii care vor, dar nu pot. Dar vor. Lumea nu-i corectă și chiar și-n 2011, legea junglei primează. Poți, faci! Nu poți, taci!

Așadar, poți?

5 thoughts on “Blogal Initiative, Refinanțarea și ploieștenii

  1. Unii incearca, altii nu incearca dar tot au pretentii. Nefacand nimic nici rezultatele nu vin, incercarea moarte n`are.
    Poate incerca orice blogger ploiestean sa castige unul din premiile puse in joc.
    Eu desi am promovat campania ca si tine, voi intra si in concurs cu o idee.
    Sper luni sa se concretizeze si sa iasa ceva fain 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.