Nissan Leaf vine în Europa

E cam gata, oficial într-un anumit fel, Nissan Leaf este prima mașină electrică, care va fi comercializată pe scară largă în Europa. Și când mă refer la scară largă vorbesc despre sute de mii de unități pe an! Asta după rezultatele îmbucurătoare pe care le-a avut campania de promovare în Japonie și-n Statele Unite până acum.

Am mai zis-o și-o repet cu plăcere: să-i moara capra vecinului cui nu o să-şi cumpere mașină electrică în următorii 20 de ani. Mai jos un nou clip de promovare pentru Nissan Leaf care a strâns în 3 zile peste 120.000 de vizualizări!!!

7 thoughts on “Nissan Leaf vine în Europa

  1. Toata lumea se orienteaza catre energii alternative, inclusiv marii jucatori in domeniul petrolier, ceea ce inseamna ca vor fi multe “puncte de incarcare” pentru asemenea masini. Totusi, m-astept sa fie mai mult … puncte de schimbat acumulatorii. De exemplu, una dintre marile companii din Romania are statii de Hidrogen pe teritoriul Europei.
    Daca ies bani, de ce nu si electricitate?

    • Crede-mă Nissan, de exemplu, bagă niște bani grei de tot în/pentru Leaf. Și ca Nissan mai sunt și alții, din ce în ce mai mulți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.