Dinu Valentin, cel mai talentat român!

Pentru mine Dinu Valentin este adevăratul român cu talent descoperit de show-ul cu același nume!

Narcis Ianău are talent, are o voce deosebită și are un viitor strălucit în față. Dar toate astea, fără supărare, pe mine mă lasă rece! Sunt ferm convins că ceea ce are el foarte puțină lume înțelege și ceea ce cântă el și mai puțină lume ascultă.

Ce face trupa Ballance nu este talent. Este multă, multă, multă muncă! Multă pasiune și atenție la detalii și un desoebit simț al echilibrului. Performanțele lor sunt uluitoare și merită tot respectul și admirația publicului. Dar nu este talent!

Marele talent al lui Țuțu Adrian este acela de a avea o poveste care i-a marcat viața. În combinație cu arta de a scrie versuri și puțină înclinare către hip-hop, succesul în cadrul emisiunii i-a fost asigurat.

Cristina Bondoc și Alina Dincă nu vor câștiga în veci un asemenea concurs. Pentru că, din păcate, talentul lor nu este complet! Și ele știu asta. Și publicul știe asta!

Cosmin Agache și Rebecca Neacșu sunt niște copii minunați. Cu talente reale, cu posibilități nelimitate de a și le dezvolta și cu un viitor deosebit în față. Doar că nu au carismă necesară și obligatorie pentru a avea succes pentru un asemenea format. Și nici domeniile în care performează nu-i ajută în acest sens.

Probabil FreakQuency vor fi și ei în finală pentru că au avut un număr deosebit și nicio altă trupă de dans nu a fost aleasă pînă acum mai departe.

De aceea, Dinu Valentin singurul semifinalist care a reușit (până la această oră, cel puțin) să-i ridice pe toți cei 3 membrii ai juriului în picioare la sfârșitul numărului său, mi se pare a fi cel mai talentat român. Desigur, sunt subiectiv și contează și faptul că Valentin este ploieștean.

Dar trebuia s-o spun!

 

Vezi mai multe pe Romanii au talent

2 thoughts on “Dinu Valentin, cel mai talentat român!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.