Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.8

Ei bine, da, am revenit cu prospăturile. A fost o perioadă de secetă, motiv pentru care prospăturile au lipsit din dieta săptămânală a blogosferei ploieștene. Dar, m-am dat peste cap de vreo 14.327 de ori și am mai găsit câte ceva pentru a completa suta din listă și a o și depăși în curând, cu puțin noroc și nu numai.

Să începem:

  • http://www.valentindraganescu.com – sau cum zice autorul noutăți din muzică și altele. Design atrăgător, templete-ul tip magazin bine ales și îngrijit întreținut. Lipsesc diacriticele (:D) iar câteva dintre subiecte și modul în care sunt tratate pot să jur că le-am mai citit undeva. Dar poate mă înșel … Merită urmărit pentru că mi l-a recomandat mie cineva sau doar dacă vă interesează subiectele mondene abordate.
  • http://mirosul-vietii.blogspot.comBlogging is like sex. You can’t fake it. Nu știu dacă-i creație proprie sau de unde s-a inspirat dar sună bine și a fost primul lucru care mi-a atras atenția la prima vedere. Alte lucruri bun (ce trist sună!) corectitudinea gramaticală, forma decentă și logica propozițiilor și desigur diacriticele folosite permanent. Multă pasiune pentru hip-hop motiv pentru care aproape că trec cu vederea virulența și deșănțarea limbajului total neadecvate cu cele de mai sus.
  • http://despremiorita.blogspot.com – un tip cu care mi-ar place să stau de vorbă la un viitor blogmeet! Are pasiune, are constanță, are idei, are cuvintele cu el și știe să le împartă în propoziții. Nu-mi plac template-ul puțin cam prea încărcat, scrisul alb pe fundal negru și cum este scris al 2-lea cuvânt din header (știe el de ce 🙂 ).
  • http://sanutesuperipeploiesti.blogspot.com/ – pentru numele blogului și în plus pentru descrierea din profilul vecin cu Nichita si inca vre-o 250.000 de ploiesteni, îl rog pe posesorul acestui blog, cu respect, să ni se alături în mica blogosPHeră ploieșteană!

În lista de la Haotik cu participanții la blogmeetul din week-end-ul trecut am mai găsit ceva prospături, dar despre ele în episodul viitor 🙂

4 thoughts on “Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.8

  1. Sunt onorat să fac parte din lista de mai sus mai ales că restul blogurilor prezente în listă sunt excelente. Am modificat templet-ul pentru că ştiu să apreciez o critică constructivă. Pentru viitorul blogmeet nu pot să garantez prezenţa, dar pot promite să fac tot posibilul să particip 🙂

  2. Sunt acelasi cu “sanutesuperipeploiesti”…am si “parintii nostri”…public si la “karina lumea noastra”…cu titulatura “pagini uitate, pagini cenzurate, pagini exilate…biografii mutilate”…sunt un om ce si/a dedicat o viata ploiestenilor si Ploiestilor…accept sa fac parte din orice grupare ce are ca obiect “iubirea de Ploiesti”. Referinte, Bogdan Stoica, ziaristul Fido. Multumesc !
    Muzeul virtual al apei Ploiesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.