Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.6

Puţine cuvinte astăzi pentru prospăturile săptămânale pentru că, din păcate, nu prea mi-am găsit cuvintele potrivite pentru ceea ce fac ei (din blogging).

  • http://www.tipimaginar.blogspot.com/ – multe versuri, multe poze, multe dulcegării oarecum de înțeles atunci când nu ai prea mulți ani în spate. Corectați-mă dacă e cazul, asta e, eu deja am uitat de vremea când scriam poezii pe bază de hormoni.
  • http://www.metamorphesia.blogspot.com/ – are diacritice, nu are constanță, are o poză interesantă la profil, nu are un scop real pentru car scrie, dar este din Ploiești așa că locul pe listă-i este garantat.
  • http://www.raznaxd.wordpress.com/ – Clara, posesoarea de 17 ani a blogului căruia tocmai i-am dat link, se plângea pe un blog focșănean că ce păcat că prin Ploiești nu se fac blogmeet-uri. Eu acum ce să mai zic? Decât că poate, dac-ar căuta mai bine poate s-ar regăsi pe o listă făcut special pentru tot felul de zăpăciți care vor, dar nu știu cînd, care au cu cine dar nu au unde șamd …
  • http://www.virtualkilla.wordpress.com/ – pe Ellu, ați cunoscut-o sâmbătă la phblogmeet. Dacă totuși nu, dați fuga-fuguța și citiți-i poeziile de pe blog. Zice lumea că merită Smile
  • http://www.iovucatalin.blogspot.com/ – un alt site de știri la nivel amatoricesc făcut cu copy-paste-uri complete de pe unde apucă, dar cu un fel de citarea a sursei cel puțin interesant.

2 thoughts on “Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.