Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.5

O nouă săptămână, un nou blogmeet la sfârșitul ei. Cinci noi bloguri pe lista de pe care deja încep să dispară nume. Citiți-i, răsfoiți-i și adaugați-i în readere dacă vă plac. Și poate că la următorul blogmeet îi vom cunoaște și offline.

  • http://www.mirosul-vietii.blogspot.com/ – blog de adolescentă vie și mândră. Multă poezie, multă ficțiune, multă muzică underground. Mult negru pe fundal astfel încât cuvintele-i albe par stinghere și nelalocul lor. Multe widgeturi inutile în sidebar și mult cuvinte tari nerecomandate unei domnișoare. Dar, are o plăcută constanță în scriere și, surprinzător, diacritice.
  • http://www.muzeulvirtualalapeiploiesti.blogspot.com/ – dincolo de numele care ar putea spune totul despre scopul blogului, vă invit să-l citiți. Pe tot! Nu-i greu și nu mănâncă nici mult timp. În schimb, veți găsi multe lucruri interesante și, poate, neștiute despre orașul nostru și împrejurimi, ca de exemplu originile lingvistice ale Ploieștiul-ului și nu numai.
  • http://subsoare.wordpress.com/ – deși cel mai recent post este un episod din serialul cretinilor Robotzi, nu vă lăsați înșelați. Răsfoiți-l în liniște și cu răbdare și vă veți schimba părerea despre autor. Mie mi-a plăcut și-l aștept să scrie mai des.
  • http://www.grafss.info/ – stimabilul Zoly a fost p-aici, s-a arătat interesat de ceva meet-uri offline dar a uitat un amănunt destul de important: să ni-l prezinte pe fratele din dotare. O fac eu și așa ajungem la grafss.info 🙂
  • http://www.pauzamea.ro/ – acum vă recomand să luați o pauză. Din orice ați face, din orice ați fi în viața de zi cu zi, de la orice ați vrea să învățați. Și să fiți voi înșivă. Fără prejudecăți! Altfel spus, plin de mândrie, vă prezint blogul unui OM pe care mă mândresc că-l am la loc de cinste în blogroll-ul vieții mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.